maanantai 9. kesäkuuta 2014

Salijako

Käykäähän tarkistamassa oikee sali sitten tiedekunnan sivuilta! Täältä!

Jännittää! Kahden päivän päästä ollaan kokeessa istumassa jo! :S

12 kommenttia:

  1. Miten meni?!?! Oli kyl aikas vaikea... Mitkä kolme teoreetikkoa nostit esiin?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Vaikee sanoo juuta tai jaata kokeesta. Musta oli kans vaikea, tai ainakin vaikeampi kuin viime vuonna. Mä selitin jotain Dworkinista ja Tuorista ja Radbruchista, oli kyllä vähän epämäärästä sepostusta, se oli yks niistä tehtävistä jotka ei ehkä menny niin hyvin mulla..

      Poista
  2. Olisi kiva lukea fiiliksiä kokeesta jos jaksat jossain vaiheessa tehdä postauksen :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei hätää, sellanen on tulossa ihan varmasti! :) Oon vaan tän päivän makoillu sängyssä ja kattonu sarjoja, joten ehkä teen sen vielä tänään tai sitten huomenissa :)

      Poista
  3. Se tekijänoikeus-kysymys oli kauhea! Aivan hirveä. Harmittaa...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ja patentti. Ja teorian 3 tyypistäkin sain jotenkin suht vaikeen kehitettyä. Oishan siihen tekijänoikeuteen saanu vaikka mitä suht perus juttuu aikaan mut oli jotenkin aivot ihan jumissa enkä tajunnu mitää... :/

      Poista
  4. Kiitoksia hei sinulle loistavasta ja aktiivisesta blogin pidostasi! Itse hain Helsingin oikikseen nyt ensimmäistä (ja toivottavasti viimeistä) kertaa. On ollut mukava lueskella päivityksiäsi tässä urakan kuluessa ja huomata, että muutkin tuskailevat samojen juttujen kanssa. Nyt on jännittävät viikot edessä ja toivominen, että omat sepustukset osuivat edes suunnilleen maaliin :) Toivotan onnea ja menestystä myös sinulle, toivottavasti tärppää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kyllä se vertaistuki vaan oikeesti auttaa, on kuitenkin sen verran rankasta prosessista kyse! Mä ennemmin vaan haluisin nyt unohtaa koko kokeen ja suunnata katseen kesästä nauttimiseen. Niistä tuloksista ehtii murehtia sitten kun ne tulee. :) Spekulointi tässä vaiheessa ei tuloksia muuta yhtään mitään. Peukut pystyssä että löydetään molemmat ittemme tiedekunnasta syksyllä! :)

      Poista
    2. Olet oikeassa, nyt ois parasta unohtaa koko koe, pyritään siihen :) Mukavaa kesää!

      Poista
    3. Mahtavaa kesää sulle kanssa! Nautitaan nyt kesästä (tai ainakin kunhan nää kelit paranee....) sen menetetyn ajankin edestä!! :D

      Poista
  5. Kävikö kellekkään muulle niin, että aika meinasi loppua kesken?? :O Aika paha, että noin monta kirjotustehtävää! Meinasin panikoitua aika pahasti puolessa välissä koetta, kun oli vielä monta vaikeaa tehtävää tekemättä :/ onneksi sain kuitenkin raapustettua vastaukset, harmi ettei enempää vaan ehtiny panostaa niihin. Vähän eri ku vuos sitten, jolloin aikaa jäi vastausten mietiskelyyn paljonkin. Mutta positiivista oli tänä vuonna siltikin, ettei ollut niitä -2 pisteen tehtäviä 8)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Joo ei tossa kyllä ylimäärästä aikaa ollu! Melko lailla sai siirtyä heti tehtävästä toiseen ja muutaman hetken miettimisen jälkeen rueta kirjottamaan. Tällä hetkellä en ymmärrä miten viime vuonna muka loppu aika kesken kun oli niin monta monivalintaa :D Mä taas olisin toivonu jotain -2 tehtävää. Mä osaan paremmin vastata niihin ku johonkin essee kysymyksiin. Ne on niin selvästi oikein tai väärin ja osaa heti arvioida menikö hyvin vai ei. Nyt vaan toivotaan parasta! :) Ja nautitaan lomasta!!

      Poista