torstai 2. lokakuuta 2014

Excuja ja sitsejä

4 päivää kansainvälisen oikeuden tenttiin. Jaiks. 

Mitäs kaikkea onkaan taas ehtinyt tapahtumaan? Tiistaina kävin ensimmäisellä asianajotoimistoexculla Krogeruksella! Oli tosi kiva ilta siellä. Saatiin heti kättelyssä tervetuliaismaljat ja kuultiin vähän infoa firmasta. Ruoaksi oli järkätty hodareita pulled pork lihalla ja erilaisilla salaateilla. Vaikka yleensä saatan hieman olla epäluuloinen erilaisten, uusien ruokien suhteen, oli hodari TODELLA hyvää! Pitänee joskus koittaa pulled porkia myös kotona. Ohjelmassa oli myös paneelikeskustelu, jossa saatiin esittää Krogeruksen porukalle kaikenlaisia kysymyksiä. Kotiinviemisiksi saatiin exculta mm. kuvassa näkyvä aivan ihana muki! Tää kyllä voittaa väreissä Peltosen mukin mennen tullen :D




Samana päivänä kävin tietysti myös viisaana hakemassa uudet ihanat lakikirjani ja raahasin niitä sitten ympäri Helsinkiä. Mutta täytyy sanoa, että on ne kyllä ihanat! Harmi, että niitä ei ainakaan tämän hetkisillä kursseilla suuremmin tarvitse. Haluun rueta jo värikoodaamaan niitä!




Eilen oltiin sitten phuksisitseillä pykälässä. Vaihtarisitsit tuli jo nähtyä aiemmin, niin ihan ensimmäiset eivät nämä sitsit minulle olleet. Tunnelma sitseillä oli ihan mahtava! Laulettiin melkeen koko ajan ja saatiin upeat Pykälän laulukirjat mukaan. Ruoka oli hyvää, jälkkäriks oli aivan uskomattoman ihanaa juustokakkua! Nyt tiedänkin mitä leivon seuraaville synttäreille :D En ookaan vähään aikaan leiponut (nojoo, tänään tein hetken mielijohteesta joulutorttuja, mutta eihän sitä lasketa?!) niin ehkä voisin kokeilla jotain juustokakkureseptiä viikonloppuna!



Tänään kävin aamulla haastattelussa ja sen jälkeen eksyinkin Arnoldsiin kakkosaamupalalle :D Mitenkähän siinä niin pääsi käymään?! Toi donitsi oli kuitenkin ällöttävän rasvanen ja makea, eli menee varmaan taas vähän aikaan ennen kun edes tekee mieli noita. Olisi vaan pitänyt pysytellä sokeri-kaneli donitsi linjalla, sen mä yleensä otan. Kaakao oli kyllä hyvää ja nyt kun mietin sitä, rupee tekemään mieli jotain kuumaa juotavaa! Oliskohan Tazza-pusseja vielä jäljellä... Meillä tosiaan opiskelijakämpässä säästetään ja patterit on edelleen kylmänä ja sisälläkin palelee! Teetä onkin kulunu viime aikoina ihan kiitettävästi.



Ja sit viel bonuksena: Maxin ja mun lenkki-selfie! :)



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti