perjantai 26. syyskuuta 2014

Angry Birdsejä!

Eilen käytiin Angry Birds-exculla! Oli ihan mahtavaa!
Käytiin eka kattelemassa vähän millasia tuotteita Roviolla oikeen on ja bongasinkin heti maailman ihanimman pehmon! Jätti-Stella kökötti siellä pöydän päällä ja tuijotti mua silmiin ja kutsui viemään kotiin. Aivan ihana! Kyllä se kelpais unikaveriks.

Sitten mentiin neukkariin ja saatiin kaikki Angry Birds-limpparit. Ne oli ihanan kylmiä ja täytyy sanoo että yllätti positiivisesti myös maun puolesta!
Oli tosi mielenkiintoista kuunnella kahden Rovion asianajajan kertomusta heidän työstään ja arjestaan. Vois olla aika siistiä toimia in house-lakimiehenä asianajotoimiston sijaan. Jotenkin olen aina ajatellut että "sitten isona" olen töissä asianajotoimistossa ja sillä sipuli. Ei muita vaihtoehtoja. Mutta tosiaan, töihin voi valmistuttua mennä vaikka mihin, eikä se asianajotoimisto välttämättä olekaan se kiinnostavin paikka minulle. Noh, onhan tässä vielä aikaa miettiä.
Lopuksi saatiin myös hyviä vinkkejä työhakemuksen kirjoittamiseen ja haastatteluun. JA saatiin valkata pehmolelut mukaan! Stellaa ei ollu joten possu lähti kainaloon!

Tosi kiva excu oli, tällasille pitää ehdottomasti lähtee tulevaisuudessakin!


2 kommenttia:

  1. Uuu, ehkä vähän kade! Just tässä itse suunnittelen vääntäväni thesseä IPRään ja M&Ahan liittyen, sillä voi tehdä hyvät rahat toimistossa, mutta toisaalta on hyödyllinen aihepiiri in-houseakin. Saa nähdä mihin päätyy! In-housessa on toki säännöllisyyden tuoma etu, mutta hommakin on ilmeisesti enemmän rutiininpuoleista.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Immateriaalioikeudet kuulostaa tosi kivalle, en malta ootta sitä kurssia! :) Mitä ne kerto tuolla Roviolla kuulosti kyllä siltä, että työ on mukavan haastavaa, ja tuli sellanen kuva että ei todellakaan ole rutiininomaista! Mutta tiedä häntä miten se sitten pidemmän päälle. Ihanaa, kun on mahdollista vielä kokeilla ja miettiä ja on paljon aikaa miettiä, että mitä sitä oikeasti sitten haluaa :D

      Poista