maanantai 18. elokuuta 2014

Kuulumisia

Just kattelin viime kuukausien kuvasaldoa, ja ei sitä kyllä hirvittävän paljon ole kertynyt :D Pitää yrittää tsempata ja kuvailla vähän enemmän menoa, onhan se mukava sitten kanssa kun on muistoja ja voi katella mitä tulikaan tehtyä!

Viime päiviin on kuulunu mökkeilyä, pieniä kotihommia ja löhöilyä.

Mökillä

Oltiin tyttöjen kaa möksällä yks yö (+koirat!) ja oli kyllä aivan mahtavaa! Iltaan kuulu grillailua ja saunomista (en todellakaan menny uimaan) ja Maxin uittamista. Illalla pelattiin korttia ja mentiin kyllä melko hyvissä ajoin nukkumaan. Niin sitä vissiin vanhenee kun ei huvitakaan valvoo sika pitkään vaan ennemmin sitä menee aikasin nukkumaan ja touhuaa sitten taas lisää seuraavana päivänä...



Max, laiska kun on, innostu kaivamaan kuoppaa KYLJELLÄÄN. En tiedä miten muut koirat, mutta Max kyllä useinkin kaivaa/myllää menemään sivuttain eikä normaalisti pystyasennossa. Liekö vaan laiska tapaus vai mikä siinä on :D Hyvin sai kyllä myllättyä pöydän ja penkkien alta mullat esiin. 


Eilen lähdettiin vähän ekstempore Mikkelissä käymään kalamarkkinoilla! Tai siis... ajettiin mummi ja pappa sinne ja mentiin keskustaan shoppailemaan :) Löysinkin parit vihkot syksyksi, nyt siis vaan opiskelemaan ja kirjottamaan! On se vaan niin ihana shoppailla koulutarvikkeita ja muuta hömppää. 


Tänään käytiin ratsastamassa äitin kanssa, ihana taas pitkästä aikaa! Pitäs varmaan mennä jollekin tunnille Helsingissä kertailemaan kaikkia asioita. Vaikka pienestä asti onkin tullut melkolailla ratsastettua, en tunneilla hirveästi ole käynyt ja monta vuotta käynyt aina silloin tällöin vain ratsastamassa. Sekin on kyllä niin hieno harrastus, kun vain saisi aikaiseksi mennä siellä etelässäkin tunnille!

Tässä nyt vähän tarinaa viime päivistä näitten muutaman kuvan muodossa mitkä sain otettua :D

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti