keskiviikko 2. heinäkuuta 2014

Kesäfiilis


Etanakuva on toissapäiväseltä lenkiltä Maxin kanssa. Tuli vaan niin ihana kesäfiilis kun pilvisen päivän jälkeen aurinko paisto hetken aikaa pilvien lomasta ja etanat otti rallikisat kävelytien laidassa. Oli ihanan huoleton ja raukee fiilis, ei tarvia stressata mistään nyt!


Tänään oon vietelly vapaapäivää ja käytiin frisbeegolfaamassa uudessa paikassa. Oli tosi kivaa, tästä tulikin hyvin äkkiä meidän suosikkirata! Sinne mennään uudelleen ja pian. Plussaa oli myös se, että rata on ihan suht ok matkan päässä eli kenties päästään pyörälenkille sinne joskus :) 
Hauskinta oli se, kun otettiin Max mukaan ja se juoksi jokaisen frisbeen perässä ja jäi odottamaan sen luokse seuraavan frisbeen lentämistä. Harmi kun en tajunnut ottaa siitä kuvaa, oli kivan näköstä. Nyt toinen nukkuu tossa vieressä, on ainakin tän päivän liikunta-annos ylitetty ja reippaasti! Vaikka oltiinkin siellä vaan noin puolitoista tuntia, tuli itsekin tarvottua ihan kiitettävästi peltoa ja metsikköä. 

Takasin tulomatkalla saatiin mahti-idea käydä Ikeassa (matkan varrella!) hakemassa parit hotdogit ja kaakaot ja tuli kyllä kreivin aikaan, rupesi nälkä jo vähän bussissa kurnimaan :) 

Nyt loppuilta kulunee pelaillen Heroes 2 peliä koneella. Ihan mahtava peli, tosin en kylläkään ole kovin hyvä siinä vaan häviän melkein aina jos asetukset ovat vähänkin vaikeammat. Mutta harjoitus tekee mestarin!
Seuraavaksi rupean väsäilemään Tallinna & Korkeasaari postausta ja vähän jotain opiskeluunkin/tuloksiin liittyen ponnahti päähän.
Toivottavasti teilläkin on ollut kivoja kesäpäiviä! :)

Max ei tykänny pandasta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti