lauantai 28. kesäkuuta 2014

Tauko

Heissan!

Mun ei pitäny pitää mitään tällasta taukoo... Ei ollenkaan. Piti tulla kirjottelemaan jo muutama päivä edellisen postauksen jälkeen viimestään. Ja sitten ajattelin viime viikolla monta kertaa että kirjotan ja tällä viikolla taas mutta se vaan jotenkin jäi ja jäi ja jäi. 
Vaikka toisaalta tauko kaikesta "pitää tehdä toi" "pitää soittaa sinne" ja "pitää hoitaa se juttu vielä"-asioista on kyllä tehnyt hyvää. Pikku hiljaa oon palaillu takasin arkeen ja päässy eroon kokeen jälkeisestä väsymyksestä. Ensimmäinen viikko meni kyllä aika väsyneissä merkeissä, tuntu että en vaan jaksanu tehä mitään ylimäärästä, kattelin vaan missattuja jaksoja Greyn anatomiaa ja Gleetä. Katoin myös kaikki jaksot Drop dead divaa Netflixistä. Viime viikolla tein ekat työvuorot kanssa ja nyt onkin sitten tarkotus vaan painaa töitä ja tienata rahaa. 

Pikkuveli tuli kylään sunnuntaina ja onkin ollu sitten kaikenlaista ohjelmaa koko viikon. Töissä oon ollu pari päivää ja muulla ajalla ollaan käyty Korkeasaaressa ja Tallinnassa ja kaupungilla ja yritettiin saada Max uimaan, mutta ei. Huomenna uusi yritys sen uimisen kanssa, Maxin pentukaveri (kuntanennoutaja kanssa) on meillä hoidossa viikonlopun ja viedään koirat huomenna lammelle josko toinen koira sais houkuteltua Maxin uimaan. 

Melko rauhallista ja arkista menoo on kuitenkin ollu viime aikoina. Huh, en nyt jaksakaan kirjotella enenpää, kirjotan lisää Korkeasaaresta (jeejee!) ja Tallinnasta ja muista suunnitelmista myöhemmin. Lupaan kirjotella taas useemmin!!


2 kommenttia:

  1. Pääsykokeiden jälkeen varsinkin tauko on täysin sallittua! EIhän me näitä blogeja työksemme suurin osa kirjoiteta, joten täytyyhän harrastuksessa joku makukin säilyä, eikä pakko sitä edistä. Eli fiilistauot on välillä ihan paikallaan :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Toi on ihan totta! :) Ja täytyy sanoo, että tauko teki tosi hyvää! Nyt on uutta energiaa ja uusia ideoita blogin ja kaiken muun suhteen. Eikun niitä toteuttamaan! :)

      Poista