keskiviikko 18. maaliskuuta 2015

Phuksivuosi

Niin mitä mä sitten olen tehnyt näin phuksivuonna oikiksessa? Noh, ainakin näitä:

- Jännittänyt koulun alkua! (jep, mulle on yksi hailee että ihmiset valittaa ettei yliopistoa saa kutsua kouluksi...)




- Tutustunut heti ekoina päivinä ihan mahtaviin tyyppeihin

- Tylsistynyt OAP:n luennoilla ja muilla pakollisilla tapaamiskerroilla

- Nauttinut punssikahveilla pahaa punssia

- Livistänyt phuksiaisissa Amarilloon syömään

- Käynyt neljillä (?) sitseillä



- Yrittänyt ohjata meidän fuksimatrikkelia hyvään suuntaan

- Saanut töitä

- Käynyt Embuske ja Linnanahteen kuvauksissa



- Vieraillut korkeimmassa oikeudessa

- Käynyt cocktail illassa



- Katsonut spexin!

- Käynyt 13 tentissä



- Reputtanut niistä 3



- Saanut haalarit



- Käynyt katsomassa laskiaisriehassa mitä erilaisempia laskuvälineitä

- Kerännyt reilu 60 noppaa tähän mennessä

7 kommenttia:

  1. Tuli tästä viimeisimmästä postauksestasi mieleen että olis kiinnostavaa saada opiskelupostausta. Itseäni ainakin kiinnostais kuulla erilaisista kursseista, mikä oli kiinnostavin, miten paljon opiskelu vaatii työtä, millaista se on, mikälaista on tenttiminen yms muuta käytäntöä :) Niistä harvemmin kukaan kirjoittelee. Sulla ainakin hyvällä tahdilla kertyny opintopisteitä ekasta vuodesta :)
    Mukavaa kevättä sulle!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mä rupesinkin heti rustailemaan opiskelupostausta! :) Kiitos siis vinkistä! Tottakai asiat vaihtelee varmasti hyvinkin paljon riippuen henkilöstä, mutta voin ainakin esitellä oman näkemykseni oikiksen opintoihin. Ja joo, oon yrittänyt pitää hyvän tahdin opintojen suhteen yllä, ainakin tekemistä on riittänyt!
      Kiitos, ja ihanaa kevättä myös sulle :)

      Poista
  2. Vau, sähän oot suorittanut noppia aika vauhdikasta tahtia, varsinkin jos oot töissäkin ollut samalla! :) Ootko ollut tyytyväinen saamiisi arvosanoihin ja onko niillä oikeastaan mitään väliä?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Osaan arvosanoista oon ollu hyvinkin tyytyväinen, osa tietysti on ollu vähän pettymyksiä. Tähän mennessä oon sen oppinu meidän tiedekunnasta, että lukemisen määrällä tai tentin jälkeisellä fiiliksellä ei oikeastaan ole mitään tekemistä sen kanssa, mikä arvosana sieltä tulee. Välillä tuntuu, että en päässyt tentistä läpi ja se meni tosi hyvin ja välillä taas odotan hyvääkin arvosanaa ja pääsin läpi juuri ja juuri. Se on vähän arpapeliä niin en nyt jaksa ihan hirveästi stressata niistä numeroista.
      Sitä taas en tiedä miten paljon tulevaisuudessa niillä on merkitystä! :D Olen kuullut, että jos esimerkiksi haluaa auskultoimaan, on arvosanoilla paljonkin merkitystä, koska jotenkin se valinta opiskelijoiden välillä pitää tehdä. Muuten taas olen saanut sellaisen kuvan, että jotkin asianajotoimistot kyllä katsovat arvosanoja hakemuksia selaillessaan, ja toisia numerot eivät voisi vähempää kiinnostaa. Kuitenkin, kun tavoitteenani on kerryttää samalla työkokemusta ja valmistua suht nopeasti, täytyy jostain välillä luopua. Ei sillä, kyllä mun keskiarvo varmasti ainakin kolmosen pintaan on! (nojaa, luulisin :D )

      Poista
  3. Olis tosi kiva jos tekisit sellaisen postauksen missä kertoisit viimevuoden pääsykoe keväästäsi.
    Haluisin kuulla hieman, että mitä teit eritavalla muihin haku kertoihin verrattuna ja mitkä vinkkejä haluisit antaa tämän vuoden hakijoille :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ideasta! (Ja sori että vastaamisessa kesti, luin sun kommentin ja lisäsin postauksen todo listalle ja sit unohdin koko jutun :D) Kirjottelen ensin ton opiskelupostauksen loppuun ja otan tän sitten seuraavaks työn alle :) Jaiks, enää 3 yötä kirjoihin! Jännittää!!!

      Poista
    2. Kiitos ku teet sen! :D Sitä odotetaan innolla!

      Poista