tiistai 17. maaliskuuta 2015

Synttärit

Viikonloppuna oltiin viettämässä papan 80-vuotissynttäreitä porukoiden luona. Oli aivan ihanaa ja todella rentouttavaa viettää läheisten sukulaisten kanssa aikaa ja vaihtaa kuulumisia, kun ei olla taas hetkeen nähty. Musta on ihan mieletöntä, että me ollaan mun serkkujen kanssa tosi läheisiä, ollaan hengattu yhdessä ihan pienestä asti. Siitä tietysti saa kiittää meidän vanhempia kun monesti lähdettiin reissuun yhdessä tai muuten vaan leikittiin aina kimpassa. Nyt on mukava kun menee kotikonnuille niin voi aina rimpauttaa serkuille, josko he olisivat kaupungissa kanssa ja jos järkättäisiin leffailtaa tai pelattais jotain. Näin vuosien mittaan porukka on jopa vähän laajentunut kun tyttö- ja poikaystäviä on tullut mukaan, mikä on ihan mahtavaa. Serkkujani en vaihtaisi ikimaailmassa!



Viikonloppu oli ihan täyteen buukattu ohjelmaa, käytiin ratsastamassa, leivottiin sämpylöitä, juhlittiin yhtien ja toisienkin kanssa, pelattiin, käytiin pulkkamäessä, mentiin ulos syömään ja käytiin molemmat aamupalatkin mummolassa syömässä. Osittain ehkä suuren ohjelmamäärän takia makasinkin eilen melkein koko päivän sohvalla tai sängyssä ja kattelin vaan sarjoja! Tai sitten halusin laiskottelulle vaan tekosyyn :D
Nyt pitää kyllä ryhdistäytyä ja tehdä työoikeuden oppimispäiväkirja, perheen ja jäämistön ryhmätehtävä ja sit ruettava lukemaan perheen tenttiin!



Joka tapauksessa, mahtava viikonloppu takana, nyt on voimaa taas jatkaa arkea!
Kuvituksena pari kuvaa tän päivän lenkiltä, ratsastus ja pulkkamäki-kuvat kun ovat vielä äitini kamerassa...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti