torstai 12. maaliskuuta 2015

Vuosijuhlat

Tänä vuonna Pykälä täyttää 80 vuotta! Juhlaviikolla huhtikuun alussa on siis yhtä sun toista tapahtumaan ja viikko huipentuu lauantaina pidettävään vuosijuhlaan ja sunnuntaina olevaan sillikseen. Mä päätin, että jos joskus ajattelin mennä vuosijuhliin, pitäisi sen tietysti olla tänä vuonna kun pyöreitä vuosia juhlitaan! Niinpä ostin vuju liput ja nyt pähkäilen kaikenlaista valmistautumiseen liittyen.

Problem nro 1 on tietysti mekko. Tilasin jo useita mekkoja sovitukseen mutta niistä mikään ei vaan tuntunu älyttömän kivalle? Kuvassa ne näytti superkivoille mutta ei istu päälle ollenkaan niin hyvin. Enkä tiedä olenko mä vaan lyhyt vai onko noi vaan tarkotettu tollasiks, mutta kaikki mekot laahas melkein parikymmentä senttiä perässä. Siis eihän kukaan niin korkeita korkoja pidä?!

Problem nro 2: kengät. En osaa kävellä korkokengillä. Tätä pitää siis rueta treenaamaan ASAP. Plus ei mitään hajua mitkä kengät pistäisin itse juhliin... Onkohan mulla edes kivoja juhlakenkiä?

Problem nro 3: hiukset ja meikki. Tehdäkö kotona vai käydäkö jossain laittamassa? Tietysti kivempi olisi jos joku laittaisi, mutta siihen menee rahaa. Vuju liput jo maksoivat kivasti, olisi kiva joskus säästääkin...

Mekkoprobleema.

MUTTA: Ihana, että pääsee laittautumaan, ihana, että pääsee juhliin, jeejee!! :)

Ja on varmasti hieno kokemus, pitäähän sitä nyt AINAKIN kerran käydä opiskeluaikana. Kaikkea on kokeiltava nyt kun se on mahdollista! :)


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti