perjantai 23. toukokuuta 2014

Lukupäivä

Klo 8.00 Herätyskello soi. Pakko nousta ylös vaikka ei yhtään huvita.

Klo 8.30 Maxin kanssa aamulenkille. Max sai aamupalansa parvekkeella kun on niin kuuma. Se tykkää maata tossa, toi betoni/mikälie on kivan viilee.


Klo 9.30 Pika aamupalan jälkeen alkaa päivän urakka. Tänään tarkotuksena lukea hallintoa alusta hitaasti asioita opetellen niin pitkälle kun ehdin.



Klo 10.30 Noh, rupes jo vähän väsyttämään niin pakko tehä vähän tehtäviä välillä.



Klo 11.30 Johan se on jo ruoka tauko. Kotitekonen hamppari hävis sellasta vauhtia suuhun etten edes kuvaa siitä ehtiny ottaa. Oli kyllä ihan mahdottoman hyvää :P

Klo 12.30 Ja taas väsyttää. Se olis sitten kahvin vuoro tällä kertaa. Jospa se piristäis.


Kahvia ja merkkareita, paras yhdistelmä ikinä!
Klo 13.00 Olen päässy hallinnossa sivulle 27. Tähän mennessä menny ihan hyvin, tahti varmaan kyllä vielä hidastuu kun asiaa tulee enemmän. O ou.

Klo 14.00 Päivän paras hetki: päiväunet! Pika päiväunien voimalla jaksaa kyllä paremmin!



Ja taas syömään. Noi elovenan puurot on kivoja kun ne on niin helppoja tehä ja on ne hyviäkin! Ei ehkä esteettisesti houkuttelevia, varsinkaan toi omena mustikka vadelma, siis valmiina, mutta mitäs sillä on väliä!


Klo 15.00 Eikun vaan jatkamaan. Hallintoo edelleen aherran. Käyn kirjaa läpi lukien sivut kokonaan ja samalla alleviivailen tärkeitä asioita. Vaikka johan ne on jo yliviivaustussilla väritetty :D Noitten alleviivausten kuivuessa menee hetki, joten sillä aikaa käyn aukeemaan uudelleen läpi ja yritän painaa mieleen kaiken mahdollisen.


Klo 16.00 Oli niin kuuma ja ahdistava niin oli pakko hakee jäätelö! Sujui taas uudelle innolla lukeminen kun sai jäätelöö samalla popsia.


Klo 17.00 Oon päässy sivulle 42. Vieläkin on menny ihan hyvin lukemiset, jos vaan pystys pitää tän tahdin yllä ja oikeesti oppia ja muistaa läpikäydyt asiat!



Klo 19.00 Kävin taas muutamia tehtäviä läpi. Huomiselle on tehtävänä yks vastaustekniikkatehtävä. Luin sen läpi ja reaktio oli herranjumala, missä ne muka kirjassa kertoo tähän jotain vastausta?!?! Kysymys tuntu ihan utopistiselta ja ei ollu mitään hajua mitä siihen muka pitäis vastata. No, hetken pähkäiltyäni ja kauhisteltuani rupes sitä asiaa tulemaan päähän. Kohta kerrallaan sain tehtävän suunnilleen tehtyä. En kyllä tiedä oliko ihan asiaa, mutta sehän selviää kun näkee mallivastauksen huomenna palautuksen jälkeen. 

Oli iltaruoan paikka ja tarjolla oli makaronilaatikkoo. Vedin senkin kyllä sellasta vauhtia naamaan että en ees tajunnu mitään kuvia. Sitten vasta kun jäljellä oli puolikas porkkana, tajusin näpsästä seuraavan säälittävän kuvan.


Klo 20.00 Tein uunissa maailman parhaita minipasteijoita valmiiks kertaussessiota varten. Näistä sentään sain kuvan, ehkä siks ku ne oli niin kuumia ettei niitä voinu heti syödä! :D


Klo 21-22.00 Vuorossa oli tavaksi muodostunut kertaussessio kaverin kanssa via facebook. Keksitään toisillemme kimurantteja kysymyksiä ja sitten yritetään niihin jotain soheltaa ilman kirjaa. Saa mukavan paniikin aikaan ja seuraavana päivänä jaksaa taas lukea :D Mutta tää on hyvä tapa kerrata kun toinen heittää jotain ihan outoja kysymyksiä mitä ite ei ikinä oo aatellukaan! Ja kyllä huomaa ne kohdat mitä ei vielä osaa, saa siis hyvin materiaalia to-read-listalle!

Klo 22.00 Illalla luen parhaiten joten porhalsin vielä tunnin. Päädyin lukemaan 10 sivua oikeusteoriaa samalla lue-alleviivaa-koitamuistaajotain-tekniikalla. En noita teorian juttuja niin tarkkaan jaksanu lukee joten käytin 10 sivun lukemiseen joku vähän reilu puol tuntia. 


Tää oli siis mun eilinen lukupäivä. Ja todellakin, luen parhaiten illalla joten aamupäivästä ja iltapäivällä tauot venyy pidemmiksi ja illalla jaksaa lukea lyhyemmillä tauoilla ja hieman pidempiä hetkiä. Normaalisti meen kyllä taktiikalla 45min lukemista ja tauko. On toiminu ainakin mulle ihan hyvin :)
Päivän saldona oli hallintoo n. 43 sivua melko tarkasti, teoriaa 10 sivua melko pikasesti ja n. 5 tehtävää läpikäytynä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti