sunnuntai 18. toukokuuta 2014

Laalaalaa

Eilen pidin vapaailtaa ja käytiin kattoo Divergent leffateatterissa. Oli kyllä todellakin sen arvonen leffa, mä tykkäsin siitä tosi paljon! Just sellanen missä oli sopivasti actionia ja romantiikkaa ja sitten sitä juontakin. Tuntuu että nyt just on tosi paljon hyvän kuulosii leffoja pyörimässä, toivottavasti ainakin osa niistä olis vielä kesäkuussa kokeen jälkeen!

Lukemiset on menny ihan hyvin nyt viime aikoina. Ajattelin tosin pitää ens viikon astetta kevyempää, jotta jaksaa sitten painaa viimeset viikot kovempaa. Sehän se tästä vielä puuttuis että nyt lukee liian kovaa ja ei jaksa. Ja täytyy sanoo että toi vapaailta tuli kyllä taas niin hyvään aikaan, vähän rupes edellisenä päivänä lukeminen jo tökkimään. Tai sitten se johtu vaan siitä että ties että vapaailta oli tulossa seuraavana päivänä ja se sitten heikenti keskittymistä. Oli miten oli, nyt jaksaa taas eri tavalla!

Nojaa, sorry tosi lyhyesti tällä kertaa, kohta nukkumaan!

4 kommenttia:

  1. Viimeiset kaks viikkoohan on kuulema ne ratkaisevat :) itsekin meinaan huomenna pitää vapaan aamupäivän ja käyn lintsillä syömässä hattaraa, niin jaksaa sitten illan ja toivottavasti vikat viikot vielä painaa. Tätä blogia on tullut koko tähän astisen luku-urakan luettua ja oon saanu sulta sitä vertaistukea, mikä valmennuskurssin puutteessa on jäänyt muuten saamatta, joten aattelin, että nyt on varmaan hyvä aika sanoa kiitos. :) Tsemppiä sulle ja toivottavasti tavataan ens syksynä koulun merkeissä.
    Elisa

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niinhän ne kaikki sanoo, että kahdessa viikossa saa aikaan paljon ja se sillon opiskelu on kyl tosi tärkeetä koko prosessin kannalta! :) Oon kyl samaa mieltä, vielä ehtii hioa osaamista ja niitä pikkujuttuja ja tarkkoja määritelmiä.
      Uu nami, hattaraa! Mikäs sen parempi tapa viettää vapaata aamua ku nautiskella kesästä ja hattarasta! :) Koita samalla motivoida ittees vielä vähän lisää, niin sit ei malta odottaa että pääsee taas kirjojen ääreen ja tekemään siitä unelmasta totta!! Ja ihana kuulla että tästä blogista on ollu edes jotain hyötyä :)
      Ja ei mitään toivottavasti, vaan TODELLAKIN ollaan molemmat syksyllä alottamassa oikiksessa! :D
      Tsemppii hurjasti viimesille viikoille! Me selvitään niistä voittajina ihan varmasti! :)

      Poista
  2. Joo tää on kyllä ihan huippu blogi!!! Kiitos! Olisi tosi kiva kuulla esim ihan päivittäisiä lukujuttuja, että miten paljon ja mitä aihetta oot minäkin päivänä lukenut.

    Ja kysymys, kun tykkäät immateriaalioikeudesta: onko sulla jo ihan eksaktisti päässä esim. patenttiasioiden kohdalla, mikä on patentoitavissa ja ei - viittaan niihin bioteknologian erityisalueisiin. Itselläni menee kyllä vielä sekaisin ainekset, biologiset materiaalit, osasekvenssit ja blaa blaa :) t. Marianne

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos sulle kun jaksat lukee mun juttuja! :D Eihän tätä olis yhtään niin kiva kirjottaa jos kukaan ei kävis lukemassa :)
      Ja itse asiassa on ollu jo jonkin aikaa suunnitteilla sellanen mun päivä postaus jossa vähän valottasin mun päivärytmiä. Yritän kaikkeni jotta saisin aikasiksi kuvailla ja merkkailla vähän ylös huomisen hommia niin saisin postauksen aikaiseksi!

      En todellakaan osaa niitä patentoivien kamalia biologia juttu listoja!! Se on ihan kamala se sivu/kaks sivua! Muuten osaaminen vaihtelee, esim tunnusmerkit osaan jo aika hyvin, mutta just patentissa ja tekijänoikeuden loppupuolella on vielä paljon hommia. Täytyy kyllä sanoo että oon varmaan immateriaalia kokonaisuudessaan lukenut eniten, ja se näkyy osaamisessa kanssa.

      Poista