perjantai 22. toukokuuta 2015

Tsemppiä!

Hurjasti tsemppiä viimesten päivien lukemisiin!! Vielä hetken jaksaa kyllä! Täälläkin ollaan lukemassa ahkerasti :D

Teen huomenna vielä kokeeseen valmistautumispostauksen :) Maanantaina onkin pitkä urakka jo ohi, sit voi nostaa jalat pöydälle ja vaan nauttia kesästä! Vähän oon kyllä kateellinen kun teillä loppuu urakka jo näin aikasin!


4 kommenttia:

  1. Kiitos paljon näistä postauksista, ollut tosi paljon apua!! :) Tiistaina teen Lapin oikiksen pääsykokeen, nyt pitää vielä jaksaa pari päivää. Tuntuu, että päässä hurisee ja mietin, voiko sinne enää mitään tietoa jäädä, mutta eiköhän jokainen lukuhetki kuitenkin vie asiaa eteenpäin. Puuh!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla, että on auttanut! :) minkälainen on muuten ollu Lapin kirja(eikös sinne ollu vaan yks?)? Mullakin oli sellasta sumua ja hurinaa pää täynnä viimeset päivät! Mut kyllä sinne tavaraa vielä onneks mahtu, eli eikun vaan jatkamaan niitten sääntöjen opettelua! Kertaamalla varsinkin huomasi, että kyllä ne säännöt siellä päässä on kun vaan jaksaa kaivaa :D
      Tsemppiä ihan hurjasti viimesiin hetkiin!! Ja ihan totta, jokainen hetki, jokainen opeteltu asia vie sua lähemmäs opiskelupaikkaa, niin nyt on vaan opeteltava niin monta asiaa kun vaan ikinä ehtii! Sä ite voit tehä ittelles parhaat mahdollisuudet päästä sisään! Luota ittees ja tsemppaa täysiä vikat päivät! :)

      Poista
    2. Kiitti tosi paljon tsemppauksesta! :) Lappiin on 2 kirjaa, joista olevista artikkeleista yhteensä 6 artikkelia muodostaa pääsykoealueen. Luulisin, että sivumäärä vastaava, kuin Helsinkiin ja Turkuun/Joensuuhun. Aihealueina työoikeutta, henkilö-ja persoonallisuusoikeus, rikosoikeutta ja täytäntöönpanoa, henkilötietosuojaa ja valtiosopimuksia. Ihan mielenkiintoisia, muistettavaa ja opeteltavaa on kyllä ollut ihan tarpeeksi. Täytyy nyt vain jaksaa loppuun asti, niin sitten voi rauhallisin (ehkä) mielin mennä ti kokeeseen.

      Poista
    3. Muistelinkin, että Lappiin oli niitä erilaisia artikkeleita! Teillä on ainakin enemmän aiheita, joten jos jokin ei maistu, on monta muuta vaihtoehtoa! :) Ja varmasti joka paikkakunnan kirjoissa on ihan tarpeeksi opeteltavaa! Ja jos toisilla on enemmän, on sinne hakijoilla kaikilla kuitenkin sama tilanne.
      Kyllä varmasti, jos oot kevään jaksanu ahkerasti lukea, voit mennä kokeeseen rauhallisin mielin! Tai helppohan se on sanoa :D Mua jännitti viime vuotta lukuun ottamatta se koe ihan sikana, nytkin tulee vatsanväänteitä kun ajattelen, että niin monet on taas siinä tilanteessa!! Jännittää teidän kaikkien puolesta! Toivon vilpittömästi, että tää vuosi olisi teille se, kun pääsette tuntemaan sen ihanan euforian, kun se paksu kirjekuori löytyy sieltä postilaatikosta. Se on maailman paras tunne, ihan älyttömän mahtavan ihanaa! Sen takia jaksatte kyllä puristaa ihan kaiken ittestänne siellä kokeessa, ottakaa tavotteeks riistää niiltä tarkastajilta kaikki mahdolliset pisteet ihan viimeseen asti, purkakaa kaikki tieto sinne paperille ihan viimeseen pisaraan asti! Enenpäähän sitä ei voi tehdä :)
      Onnea kokeeseen! Koska sitähän tarvii pääsykokeissa jonkin verran myös kaiken muun lisäksi...

      Poista