maanantai 10. maaliskuuta 2014

Heppoja ja GoExpo

Huhhuh. Eilen oli kyllä aika hurjan täysi päivä. Ensin mentiin kiertelemään siellä messukeskuksessa ja siellä sitten vierähtikin melkeen 4 tuntia. Parasta, joku nainen ja mies jakeli ilmasia lippuja messukeskuksen edessä just kun mä olin menossa sinne ja onnistuin saamaan toiseksi viimesen lipun! Jee, säästy edes pikkusen rahaa. Mutta kivaa siellä oli, nähtiin parit hevosshowt (kisat) ja ehdittiin hyvin kiertää GoExpo ja Hevosfair (vai mikä sen nimi oli). Lakuja tarttu mukaan, niitä kun niin harvoin saa, ja tilasinpa itselleni Fit lehden kanssa puoleksi vuodeksi. Olin muutenkin suunnitellut jonkin lehden tilausta, ja päädyin Fit lehteen kun siinä oli hyvä tarjous messuilla.
Harmi kun en päässy kattomaan vikellysshowta (akrobatiaa liikkuvan hevosen selässä), meinaan se varmasti olis ollu tosi hieno!

Laamoja messuilla.

Kolmen aikaan pitikin sanoa heipat ja lähteä töitä kohti. Olin ottanut töitä vielä illalle niin ei ainakaan ollut tekemisen puutetta. Näin jälkikäteen ajateltuna ei ehkä maailman paras idea kiertää messuja 4 tuntia ja sen jälkeen mennä kiireiselle kassalle istumaan ja olla 6 tuntia lisää ihmisvilinässä. Päätähän siinä rupesi melkeen heti särkemään, onneksi tällä kertaa mukana oli kuitenkin särkylääkettä niin sai vähän apua vaivaan. Muuten päivän työosuus meni kyllä hurjan nopeasti ja pian olikin jo aika lähteä metsästämään junaa kohti kotia!

Taas Max... Tiedän...

Tänään käytiin aurinkoisella ihanalla aamulenkillä Maxin kanssa. Lähimetsikössä on tosi kiva kierrellä ja välillä kun Max innostuu liikaa haistelemaan ja menee omia menojaan, menen puun/kiven taakse piiloon jotta herra saa sitten sieltä etsiä mut :) On ihan hyvin auttanu sen harjottelemisessa, että Max pysyis suht lähellä ja kattos aina välillä jos oonkin menossa ihan eri suuntaan. 

Muuten tää päivä on kyllä menny vaan lukiessa perjantain tenttiin. Vielä olis muutama tunti edessä, onneksi sentään pääsin vähän parempiin aiheisiin tylsien oikeuslähteiden ja periaatteiden maailmasta. 
Välipalaks tein pari tuntia sitten rahkalettuja ja oli niin hyviä että maistelin jo huomaamatta parit siinä loppuja paistellessa. Yleensä en noita ilman mansikoita syö, ei niin hyviä ole ollut. Ehkä hurjalla määrällä paistorasvaa oli osuutta asiaan :)


Nyt keskityn kirjoihin vielä vähäsen aikaa niin pääsee aikasin nukkumaan tänään! Hyvää alkanutta viikkoa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti