perjantai 14. maaliskuuta 2014

Vapaus!

Nyt koitti se kauan kaivattu vapaus! Tai hetkeksi ainakin, pitäähän siihen oikeusteorian luentokuulusteluun vissiin ainakin pikkusen lukea. Mutta siitä ei murehdita nyt, nyt otan pari päivää VAPAATA! Tätä oon kaivannu.

Mutta, tentti tänään meni ihan jees, en osaa siitä oikeesti sanoo mitään muuta sen kummempaa. Viime tentin jälkeenkin oli fiilis että ainakin meni läpi, jossei tullut jopa parempaa arvosanaa, mutta hylätty siellä weboodissa komeili kuukauden jälkeen. Eli turha spekuloida, meni miten meni, tulokset tulee perässä. Oon muuten tänään käyny weboodissa monen monta kertaa jo, maa-, vesi- ja ympäristöoikeuden tentin tulokset oli tullu ainakin tiedekunnan sivuille pari päivää sitten niin varmaan myös avoimen tulokset tulee pian kanssa. Ympäristön tentistä jäi kyllä huononpi fiilis kun tästä hallinnosta että todennäköisesti pitää jossain vaiheessa uusia. Mutta turha siitäkään murehtia ennen kun tulokset oikeesti on nähtävillä.

Hassun värinen.

Tein äskön pohjan jo lukusuunnitelmalle. Kohta voi sitäkin rueta täyttämään kun ens viikolla selviää kirjojen aiheet ja sivumäärät! Todennäköisesti kuitenkin tänäkin vuonna luen kirjat pikaseeen läpi jokaisen, ennen kuin rupean sen pahemmin syventymään mihinkään. Vähän että saa sellaista tuntumaa niistä kirjoista alkuun.

Piti tänään tehdä myös hyvät kirjanmerkit kirjoille, mutta se saa nyt jäädä huomiselle tai jollekin muulle päivälle. Tykkään sellasista isoista kirjanmerkeistä, jotka näkyy selvästi sivujen laitojen yli. Silleen on helpompi nähdä miten paljon jäljellä vielä sille päivälle. Laitan ihan normipaperiin vaan kontaktimuovia päälle kerroksen niin kirjanmerkit kestää vähän suurempaa kulutustakin. Meinaan kyllä niitä kevään aikana ehtii monta kertaa hipellellä ja taivutella niin ei heti repeä. Pitää muistaa myös laittaa kontaktimuovia kirjojen kansiin, nekin kyllä varmasti jossain vaiheessa muuten repeis. Mulla rupes viime keväänä kirjat jo taittumaan kunnolla joistain kohdista, rupes pelottamaan että sivut tippuu mutta onneksi ei ihan sinne asti päästy. Saa nähdä miten tänä vuonna.


Tänään tentin jälkeen kävin palauttamassa kaikki kirjat kirjastoon ja kävin syömässä spagetit ja jauhelihakastikkeet unicafeessa. Matkalla kotiin nappasin kaupasta pussin tän hetken lempparisipsejä ja nyt olis ohjelmassa leffaa ja herkuttelua. Väsyttää kyllä taas siihen malliin että saa nähdä jaksanko leffan loppuun asti :) Kunnon löhöilyä kuitenkin tiedossa tälle illalle!

Huomenna onkin iltapäivästä töitä ja pitää käydä Maxin kanssa pariin otteeseen lenkillä eli siinä se päivä varmaan suurimmaks osaks meneekin. Sunnuntaille ei tällä hetkellä ole vielä mitään ohjelmaa, voi olla että lepäillessä menee sekin päivä.

Nyt hyvää viikonloppua kaikille!

ps. on vähän rinta- ja selkälihakset kipeet eiliseltä! Jos vaan sais pidettyä treenailun tapana niin ei aina sattuis näin paljon kun innostuu taas alottamaan...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti