tiistai 4. maaliskuuta 2014

Jauhelihasalsa

Jeejee, 500 kertaa katsottu blogia! :)

Ajattelin tehdä vähän erilaisen postauksen ja kertoo teille miten tehä ihan tajutonta jauhelihasalsaa! Nojaa, kai se ihan perussettiä on, mutta maistuu mulle ainakin!

Tarvitset:

- Jauhelihaa (mulla oli 400g)
- Tomaattipyrettä
- Makeaa chilikastiketta
- Mausteita (käytin basilikaa, grillausmaustetta ja valkosipuli"hiutaleita")

+ tortillasipsejä "dippailuun"

Näin teet sen:

1. Ruskista jauhelihat pannulla
Simppeliä kun mikä!

2. Heitä tomaattipyree jauhelihojen sekaan, lisää chilikastiketta. Laitoin ton koko tomaattipurkin, viimeks taisin laittaa vähän vähemmän. Chilikastiketta meni joku 0,5-1dl. En oo kovin hyvä käyttämään mittoja :)



3. Mausta. Laitoin epämääräsen määrän grillausmaustetta, basilikaa ja valkosipulia. Fiksumpana olisin voinut jopa huomata, että tomaattisoosissa oli jo basilikaa ja sen olisi voinut vaihtaa johonkin muuhun. Soosista tuli kuitenkin hyvää vaikka pelkäsin vähän basilika övereitä.


Tältä näyttää lopputulos. En ehtinyt ottaa tortillasipsien kanssa kuvaa, sen verran nopeasti lähti tuo häviämään ääntä kohti. Tuollaisesta annoksesta riittää ehkä kahdelle henkilölle kahdeksi kerraksi/neljälle henkilölle. Jos jaksaa vaivautua, voi sekaan heittää myös paistettua sipulia ja paprikaa, nyt piti vaan saada syömistä nopeasti niin kaikki aikaa vievä jäi pois.

Että tällasta tehtiin eilen! Tässähän tulee nälkä kun ruoasta kirjottaa!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti