maanantai 7. huhtikuuta 2014

Oikeusteoriaa, vähän immateriaalia ja MERKKAREITA!

Ajattelin vielä tänään tulla pikaseen päivittämään tilannetta.
Valmennuskurssilla on nyt puolet oikeusteorian kirjasta käyty läpi ja kyllä ihan kivasti on nuo kerrat vielä selventäny kirjan kohtia. Ja auttaa mua ainakin yhdistelemään kokonaisuuksia toisiinsa, ettei esim. eri teoreetikot oo vaan irrallisina alueina päässä.

Seuraavaksi kurssilla käydään immateriaalioikeuden kirja läpi ja sitä olenkin jo alotellut värittämään. Hallinto-oikeuden kirjaan en ole vielä tusseilla koskenut, sen olen käynyt vain nopeasti lukien läpi. Korkea aika olisi siis myös sitä aloittaa ja huomenna taisi olla heti aamusta ohjelmassa sitä sitten. Tykkään kuitenkin lukea kaikkia kirjoja koko ajan ja on tässä tullut useamman päivän tauko tuohon hallinnon kirjaan.
Pitääkin muuten huomenna tehdä suunnitelmia loppuviikkoon asti, ne kun taitavat tällä hetkellä tyssätä melko lailla huomisen jälkeen. Voi sitten vähän tarkentaa päivä kohtaisia tavoitteita kanssa kun pidemmän aikavälin suunnitelmat on kunnossa.


Ensimmäisen keltasen yliviivaustussin kulutin jo loppuun. Tai no myönnetään, se oli jäänyt viime vuodelta eli sitä oli jo jonkin verran käytetty. Mutta kuitenkin siitä huomaa, että teorian kirjaa oli siinä vaiheessa takana n.60 sivua ja immateriaalia n.20, eli aika kovalla käytöllä se on. Ja kyllä sen joiltain aukeamilta huomaakin, on meinaan ihan kivan värikkäät jo nyt. Mutta oon nyt yrittäny, että luen joku 5-10 sivua ensin täysin ilman tusseja ja mietin vaan että mitä tussaan milläkin värillä ja mikä on tärkeetä ja sitten luen uudelleen tussaten. Näin ehkä vähän saa oikeesti tussattua sitä kaikkein tärkeintä eikä tule sitten sellasia tyhmiä tussauksia.


Viime päivien suosikeiks on kyllä muodostunu merkkarit! Ne on tosi hyviä kahvin kanssa, ja kun ne on niin kovia ja sitkeitä niin niitä menee korkeintaan se 3 yhen kuppillisen kanssa :D 


Tän näkönen mun pöytä oli tänään, olis ehkä suotavaa vähän rajottaa tota tavaran määrää! Noh, pitää vaikka huomenna tauoilla yrittää vähän siivota.

Nyt rupee oleen aika sekasta juttua taas niin taidan mennä suosiolla nukkumaan! Huomenna taas kello soi reilusti ennen kasia. 



7 kommenttia:

  1. Hauskaa että laitat aina kuvan työpöydästäsi! :D Voidaan seurata sen sedimentoitumista luku-urakan aikana. Toivottavasti nähdään jatkossakin työpöytäkuvia!

    Keep going! Toivon että pääset, kova työ palkitaan!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tänään sentään yritin vähän siivoilla tuota pöytää! Uskosin että se näyttää nyt edes himpun paremmalle! :) Saas nähdä miten kevään edetessä siihen kertyy sitä tavaraa :D
      Ja kiitos, toivon todellakin samaa!

      Poista
  2. Haha, tussata on ihan kauhee sana =D

    Mun kirjat oli aika värikkäitä loppujenlopuks.. siinä kohtaa kun loppui sivuilta korostettava teksti, niin sitten kirjoitin omia merkintöjä sivujen reunoille ja korostin sitten niitä korostustusseilla =D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Enpä hirveesti jaksanu väsyneenä miettiä sanavalintoja, mutta nyt kun toit asian esille, ehkä voisi käyttää jotain toista sanaa :D Toisaalta tää mun käyttämä kieli yleensä on muutenkin outoa että yhet tussailut sopii hyvin sekaan! :D

      Mulla ihan sama, väriä täynnä kirjat loppukeväästä. Taisin ehkä laittaa viime tai sitä edellisen vuoden kirjoista jo kuvan? No jaa, mä en hirveesti kirjottele kirjojen reunoille mitään, teen erillisiä muistiinpanoja tai sitten luen vaan kirjaa :)

      Poista
  3. Moikka! Kyselisin vinkkiä kun en noita korostustusseja yleensä oo käyttäny ja tänä vuonna kun on kolmas hakukerta niin oon miettiny että niitä vois käyttää. Pelkään vaan että kirja näyttää sateenkaarelta enkä pysty loppukeväästä sitä enää lukea. Onko vinkkejä miten kannattaa tussata? Saatko ite hyvin selvää jos on melkein kaikki tussattu eri väreillä? :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa valita eri asioille omat värit. Esim. pinkki säännöille ja oranssi sääntöjen poikkeuksille. Vihree vieraskielisille termeille ja keltainen yleisille tärkeille huomioille.

      Mun kirja näytti sateenkaarelta, mutta hyvin sitä pystyi lukemaan! =) Kuitenkin kun aivan kaikki on kirjasta osattava ja mistä tahansa lauseesta voi tulla esim. aukkotehtävä, niin jokainen lause on jokatapauksessa luettava monta kertaa, oli sitä korostettu tärkeäksi tai ei.

      Poista
    2. Moi! Kiva kun kysyit! :) Oon muutenkin miettiny kiinnostaisko ketään joku tollanen postaus, nyt saan hyvän syyn tehdä sen :D Eli palaan asiaan tarkemmin toivottavasti jo myöhemmin tänään. Mutta varotuksen sanana että noi mun kirjat on ollu aikamoisia sateenkaaria loppukeväästä että ei välttämättä kannata ihan samalla tavalla toteuttaa :D Kellä toimii mikäkin!

      Poista