sunnuntai 27. huhtikuuta 2014

Ilouutinen

Eli mun kone toimii vieläkin! Jeejeejee!
Enkä ainakaan tähän mennessä ole huomannut minkäänlaista epätoimivuutta tai vikaa. Onneksi!

Nyt on ensimmäinen välikoe tehty ja olihan se vähän haastava. Miten sitä onnistuukin unohtamaan simppelin vastaustekniikan vajaassa vuodessa? Olisin osannut ainakin muutaman pisteen verran tietoa, mutta enpä tajunnut niitä siihen paperille laittaa, kun en ajatellut että ne sitä halusi tietää. Just näin. Mutta onneksi tuli taas tässä vaiheessa eikä sitten valintakokeessa. Sitä vartenhan nää kokeet on että tavallaan mokaa näissä niin saa hiottua sitä vastaustekniikkaa ja ajankäyttöö ja kaikkee. Ei vielä tarvia olla täydellinen eikä tarvii osata kaikkee. Vielä ollaan alle puolessa välissä!


Lukemisen iloksi joku kevätheinäallergia tuntuu kehittyvän pahemmaksi joka kevät ja pari viimestä päivää onkin menny nenää niistellessä ja ähistessä. Eilen kävin hakemassa apteekista vähän järeemmät aseet allergiaa vastaan, saa nähdä onko niistä mitään apua. No, onpahan lukemisessa ainakin haastetta kun pää on täynnä pumpulia ja silti pitää painaa! Tässä sitä motivaatioo vasta testataankin.

En tiedä mitä mun sosiaalisille kyvyille on viime aikoina käyny, tuntuu että ne on hävinny johonkin tuhka tuuleen. Joko mä kuulen asian väärin tai sitten puhelen jotain ihan mitä sattuu. Sitten mä jälkeenpäin tajuan, että jaa a, mitähän se oikeen oikeesti sano tai että ei tainnu ihan mun vastaus nyt sopia tohon! Huono kuulo ei kyllä ole mikään uutinen, harvasa päivä käsken ketä milloinkin toistamaan mitä ne sano kun en vaan kuule. Tai sitten aivot toimii vähän hitaasti ja just kun kysyn mitä niin tajuankin mitä se sano. Mutta nuo hassut vastaukset on kyllä ihan uutta, voikohan tästä syyttää kirjoja :D 
Eli sori sinä tyttö samalla kurssilla, en oikeesti oo niin outo, oli vaan yhistelmä huonoo kuuloo ja suusta päässyttä sammakkoo!

Yritäpä siitä sitten löytää JUST SITÄ lappua...


Mutta ei tässä muuta ihmeellistä, homma jatkuu samaa rataa ku ennenkii. Ei tähän mun päivärutiiniin hirveesti ylimäärästä mahu, normi syömiset, suihkut, löhöilyt, koiran lenkitykset vie kyllä suurimman osan tunneista mitä lukemisen jälkeen jää. Mutta onneksi kohta on vappu ja vapaapäivä! 



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti