maanantai 14. huhtikuuta 2014

Samaa vanhaa, paitsi Nuuksio!

Ruokatauko! Alotin tässä syödessä kattomaan House of Cardsin ekaa jaksoo, oon kuullu, että se on hyvä niin ajattelin kokeilla. Aika mielenkiintoselta vaikuttaa! Ja oon siis nyt kattonu noin puolet ekasta jaksosta. Parempi varmaan kattoo vaan max yksi jakso ja jättää loput kesäkuun puolivälin jälkeiselle ajalle, muuten ei tule lukemisesta mitään kun mietin vaan mitä seuraavaks tapahtuu siinä sarjassa :D

Lukemiset on menny ihan jees, oikeusteorian osalta alotin nyt keskittymään joidenkin tiettyjen asioiden ymmärtämiseen, varmaan piakkoin alotan lukemaan sitä uudelleen kokonaan läpi niin ei se kokonaisuus häviä vaan saa samalla yhdisteltyä asioita paremmin. En tiedä mikä kokonaisuuksissa auttas muu kun kirjan läpi luku. Kai jotkut koko kirjan mindmapit vois olla kokeilemisen arvonen juttu kanssa. Meen kyllä tosi paljon fiilis pohjalta, jos joku opiskelutapa ei tunnukaan hyvälle, aika äkkiä hylkään sen ja kokeilen jotain muuta.



Hallintoo kohtaan en oo vieläkään innostunu enkä oikeen tiedä miten voisin kehittää mielenkiintoo sitä kohtaan. Oon yrittäny vaan pakolla lukee sitä läpi, mutta n. kahden sivun jälkeen iskee armoton väsymys ja sitten pitääkin jo mennä päikkäreille tai kahvia keittämään kun yksinkertasesti ei pysy silmät auki. Onneks hallinnosta on aikasempaa kokemusta niin asiat on ainakin jollain tasolla tuttuja. Siks just en jaksa sen suurempia siitä stressata, kyllä se into sieltä tulee kun on tullakseen. Siihen asti keskityn noihin kahteen muuhun kirjaan enemmän, ne kun nyt ainakin menee hyvin eteenpäin.

Eilen käytiin naapureitten kanssa retkellä Nuuksiossa ja tuli kyllä tosi hyvään saumaan! Oli kiva viettää aikaa ulkoilmassa ja nähä vähän muitakin kun omaa naamaa peilistä. Nosti taas pieni ulkoilu lukuinnostusta ja varmasti aivotkin oli ihan eri vireystasossa kun kotia palailtiin. Tämmöset retket on kyllä niin ihania, näitä pitäs olla useemminkin! Toisaalta sää oli kyllä vähän ikävä kun sato enemmän ja vähemmän vettä melkeen koko ajan. Mutta onneks siellä oli sellanen pieni katos niin saatiin tulikin aikaseksi paljon helpommalla.



Tänään oon vaan siivoillu täällä ja yrittäny lukee. Mulle tuntuu vaan olevan tosi vaikeeta saada keskityttyä kirjoihin aamulla, väsyttää vaan niin paljon vaikka tänäkin aamuna vähän jumppailin ennen kun alotin lukemisen. Ehkä yritän tänään lukea vähän myöhäsempään ja herään huomenna sitten myöhemmin kanssa, vois auttaa asiaa. Mitä sitä suotta kiduttamaan itteään aikasilla aamuilla jos keskittyminen olis hyvää vielä ysin jälkeen illalla mutta pitää mennä nukkuun ku pitää herätä aikasin. Nyt kun ei muuta menoja ole kun valmennuskurssi, se on loppujen lopuksi ihan sama heräänkö tosi aikasin vai en.

Tällasta täällä, nyt pyykit kuivumaan ja lukemaan vielä pariks tunniks ennen kurssia!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti