tiistai 1. huhtikuuta 2014

Nyt se alkaa!

Noniin! Nyt on kirjat haettu ja lukemiset alotettu!
Ensinnäkin täytyy sanoo että olipa aikamoiset jonot aamulla! Onneks oltiin kaverin kanssa suht aikasin liikkeellä ja saatiinkin kirjat nopeasti. Sääliksi käy niitä jotka joutuivat pidemmän aikaa jonottamaan, aika stressaavaa tollanen on. Joku jopa pyörtyi vähän ennen kuin kirjakaupan ovet avautuivat, mikä kertoo varmasti vähän siitä tunnelmasta ja väen määrästä siellä.

Joo, meillä on tällä hetkellä pyörä sisällä.


Kyllähän nuo kirjat vähän ohkasilta tuntuvat vaikka olinkin varautunut siihen, että sivuja ei sitten hurjaa kasaa ole. Vaikka viime vuonna taisi olla suht sama määrä sivuja? Ja ilokseni huomasin jo että oikeusteorian kirja on 7 sivua odotettua lyhyempi! (miinus alkuhöpinät, niitäkin taisi vähän olla) Ja immateriaalin sisällysluettelo oli pitkä kun nälkävuosi. Ei siitä kirjasta ainakaan otsikoita puutu.

Lukemiset aloitin teorian läpikäymisellä, nyt on jäljellä 45 sivua ja sitten joko siirryn immateriaaliin tai käyn teorian alkusivuja huomista valmennuskurssia varten. Hyvältä tuo teoria vaikuttaa, tosi selkeästi on kirjoitettu ja iso osa asiasta jollain lailla tuttua, mikä varmasti auttaa sen opettelussa. Muutama tunti teoriaa siis takana ja täytyy sanoa että kaikki epäilyttävät fiilikset on kyllä kadonnut, jotenkin on vaan rentouttavaa ja kivaa lueskella tuota kirjaa. Toki tässä vaiheessa en jää kiinni mihinkään kohtaan, luen vaan kirjaa pikapikaa läpi. Saa nähdä muuttuuko fiilikset kun ruetaan tarkemmin tutustumaan teorian kiekuroihin :D


Teorian kirja ei pysy omin avuin enää kiinni. Ps. huono kuvalaatu

En jotenkin käsitä että tässä se nyt on. Nyt on se aika lukee ja panostaa siihen täysillä. Nyt saa tehdä sen työn opiskelupaikan eteen. Nyt mä voin muuttaa ens syksyn tapahtumia. En vaan usko että ollaan taas jo tässä. Mutta eihän sitä tarvia uskoo, senkun lukee vaan! :D

Anyways, nyt mansikoita jälkkäriks ja sitten takas teorian kirjan kimppuun!
Toivottavasti muillakin on lukemiset alkanu vähintään yhtä hyvin! :)

4 kommenttia:

  1. Paljon tsemppiä ja jaksamisia! =)

    VastaaPoista
  2. TsemiäTsemiäTsemiäTsemiäTsemiäTsemiä! (Toivottavasti riittää edes näin alkuun :D) Noi kyllä näyttääkin ohuilta, mutta toisaalta ne sietää kyllä osatakin aika erittäin hyvin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. KiitosKiitosKiitosKiitosKiitosKiitos!! :) Joo, ei noi sivut kerro paljoa, ihan yhtä paljon saa tehdä töitä asioiden oppimiseen! Ja mitä vähemmän sivuja, sitä paremmin porukka muistaa asiat ulkoa! :)

      Poista