perjantai 11. huhtikuuta 2014

Väsymystä pukkaa

Mun rakkaus oikeusteoriaa kohtaan oli kyllä aikamoista hetken huumaa, nyt on meinaan jo liekki täysin sammunu. Onneksi se ei haittaa, olen meinaan löytänyt uuden ihastuksen immateriaalioikeudesta. Immateriaalioikeus vetoaa säännöillään ja faktapitoisella tekstillään suoraan mun sydämeen ja en tajua miten en sen potentiaalia aiemmin huomannut. Nyt jaksaa lukea teoriaa kun tietää että sen jälkeen saa viettää rakasta aikaa immateriaalin kanssa, värittäen loputonta sääntöjen litaniaa. Sääntöjen ulkoa opettelua en kyllä missään nimessä odota, onneksi tässä vaiheessa riittää pelkkä ymmärtäminen!

Rakkauskiemuroiden lisäksi ei mun päiviin kuulu melkein mitään mainitsemisen arvosta. Aamulla herään ja raahaan takapuoleni ulos koiran kanssa. Lukemisen yleensä yritän aloittaa hyvinkin ajoissa, mutta aamulla tauot venyvät kohtuuttoman pitkiksi. Puoleen päivään mennessä olen yleensä ainakin vähän jäljessä aikataulusta niin se onkin hyvä syy pitää vähintään suunnitellun mittainen ruokatauko. Illalla vaihtoehtoisesti joko otan kunnon spurtin tai luovutan kirimisessä. Viime päivinä jopa nukkumaanmenoaika on venynyt, sitten onkin kiva herätä tosi aikaisin ja lukea vähillä unilla tai vaihtoehtoisesti siirtää herätysaikaa ronskisti myöhemmäksi ja aloittaa lukeminen vielä myöhemmin.

Tässä täysin asiaan sopimaton kuva koirakaveruksista. Kun en löytänyt muuta.


Kiirettä on pitänyt.

Anteeksi negatiivisuus, ei mulla oikeesti ehkä ihan noin huonosti mene. Väsymyksellä on varmaan osuutta asiaan, vielä olisi vähintään tunti lukemista tälle päivälle jäljellä, suihku ja koiran kanssa pikku lenkki ja kai sitä pitäs vähän syödäkin. Eli parempi ryhtyä tuumasta toimeen!!
Ja sori jos on jotain hassuja kirjotusvirheitä, kirjotan lainaipadilla ja tää näköjään korjailee automaattisesti jotain sanoja..

Voimia ja lukuista kaikille pääsykokeisiin lukijoille! :)

Ps. En ees jaksanu mennä valmennuskurssille tänään. Oon kyllä sillä aikaa ainakin lukenu ihannhyvin täällä itsekseni.

Pps. Mulla on afta kurkussa. Sattuu niin pirusti kun syö. Sekin ilo viety multa.

4 kommenttia:

  1. Sun blogia on niin kiva lukea vertaistukena. Niin kiva ku kirjotat rehellisesti ja avoimesti lukufiiliksiä. Itellä lähti lukemiset hyvin käyntiin, mutta eilen mun pitkään kestäny parisuhde päätty. Nyt pitäis jotenki jaksaa nousta ja jatkaa tätä urakkaa. Vaikeeta tulee varmasti olemaan. Mut en haluis et tääkin kaatuu.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi ei! Tsemppiä hirveesti ja voimahali!<3 Mä en voi ees kuvitella sun fiiliksiä just nyt... :/
      Ota vaikka päivä tai pari lepoo ja kokoot kaikki ajatukset ja kaikki uudelleen. Tää urakka ei muutamaan päivään kaadu. Sitten nouset takas ylös ja näytät maailmalle että sähän pääset oikikseen TÄNÄ VUONNA! Sä pystyt tekemään sen vain ja ainoastaan ittees varten, näytät kaikille että oot tarpeeks hyvä ja pystyt saamaan sen unelmien opiskelupaikan! :) Voimia ja jaksamista ihan hirveesti, älä vielä luovuta lukemisen suhteen! Se hyväksymiskirje heinäkuussa on ihan varmasti kaiken tuskan ja vaikeuksien arvosta! :)

      Poista
  2. loistava blogi. itsekään en jaksanut eilen raahautua kurssille koska väsymys ja sade ja kaikki. huono omatunto tästä mutta ei voi mitään :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos! :) Eikä musta kannata mitään huonoo omaatuntoo potee, ei siellä kurssilla ole pakko käydä! Eikä se yks tai kaks skippausta millään lailla pilaa sun mahiksia saada opiskelupaikkaa. Ja sitä paitsi meillä ainakin oli vaan oikeusteoriaa, ja se ei oo ees niin vaikeeta ymmärtää, ihan hyvin pystyy lukemaan asiat kotonakin. Välillä tuntuu että matkoihin menee kohtuuttoman paljon aikaa...

      Poista