keskiviikko 26. maaliskuuta 2014

10 asiaa minusta

Monet muut bloggaajat on tehny näitä X asiaa minusta postauksia ja nyt minustakin tulee massan uhri. Tää vaan kuulostaa niin kivalle :)

1. Olen mahdoton sottapytty. 






2. Pelkään aina pahinta. Tentistä ajattelen, että ei varmaan mennyt läpi, vastasin ihan väärin kysymyksiin. Jos joku ei vastaa tai siitä ei kuulu niin ajattelen että se on jäänyt auton alle tai muuta.

3. Leffailta voittaa bilettämisen aina. Ennemmin jään herkkujen ja hyvän leffan/lautapelien kanssa kotiin hengaamaan kun lähden kaupungille bilettämään.





4. Tykkään suunnitella. Varsinkin opiskeluja. Toteuttaminen on sitten toinen juttu.



5. Oon pienen kaupungin kasvatti. Olen syntynyt ja elänyt melkeen koko pienen ikäni n. 10 000 asukkaan kaupungissa. Parasta!





6. Kävin IB-lukion. 





7. Olen itsepäinen. Jos jotain päätän, periksi ei anneta sen suhteen missään nimessä!







8. Olen iltaihminen. Illalla nukkumaanmeno tuppaa aina venymään reilusti yli suunnitelmien, kun taas aamulla ei mikään tunnu onnistuvan ja yleensä en saa mitään sen suurempaa aikaan ennen puoltapäivää. En kuitenkaan ole torkuttanut varmaan ikinä.


9. Innostun helposti eri asioista. Ja innostus myös lopahtaa yhtä helposti. Välillä treenaan hulluna pari viikkoa, sitten en jaksa. Innostun valmistelemaan kevään lukemisten kyniä yms. juttuja ja kahden viikon lukemisen jälkeen ei voisi hienot kynät ja vihkot vähempää kiinnostaa.




10. En turhia huolehdi - varsinkaan raha-asioissa. Tähän olisi kyllä kiva saada muutosta jossain vaiheessa!




2 kommenttia:

  1. Samaistun itsepäisyyteen, suunnitteluun ja heikkoon toteutukseen, kotoiluun ja pahimman pelkäämiseen niin hyvin :D tai no pahinta en aina pelkää, mut oon sellainen huolehtija, että mietin aina ne huonotkin lopputulos vaihtoehdot eri syyseuraussuhteissa :P

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiva kuulla etten oo ainut! :D Ajattelin haastaa sut tekemään kans jonku tällasen postauksen, joten jos aikaa on niin olis kiva kuulla mitä sä keksit! :)

      Poista