sunnuntai 9. maaliskuuta 2014

Burger King ja kirpputori löytöjä

Perjantaina käytiin luennon jälkeen syömässä Burger Kingissä. En oo ennen ollu siellä täällä Suomen puolella niin olikin jo aika katsastaa millanen se oli. Plussaa heti alkuun oli ainakin se, että oli vaan yks jono josta sitten mentiin vapaalle kassalle kun sinne asti pääsi. Tällanen systeemi pitäs olla kaikkialla, toimii hyvin ja jonon valitseminen ei aiheuta kauheeta päänvaivaa! :) Mä otin jonkin kanahampurilaisaterian ja täytyy sanoa että oli kyllä hyvää. Kana oli just sellasta ihanan rapeeta ja mausteet oli hampurilaisessa kohdallaan. Kokokin oli sellanen sopiva että jaksoi muutamat pienet pannaripallerot jälkkäriks. Noi pannarit oli kyllä kans tosi kivoja, just sopivia että niitä mahtu dippaamaan siinä siirappi purkissa. Kuvia en tietysti nälissäni tajunnu ottaa kun vasta kun kaikki oli jo syöyty, perus.

Illalla sain vielä Maxin pestyä ja kynnetkin leikattiin. Toinen oli niin säälittävän näkönen märällä turkilla ja en tienny oliko sillä kylmä vai ei, niin laitoin sille peiton päälle. Kyllä se vielä ainakin kun nukkumaan mentiin makas se peitto päällänsä, että ei kai sitä hirveesti se ainakaan haitannu. Tietysti sitten heti seuraavalla aamulenkillä kaikki kura keräänty uudelleen mahan alle ja karva muuttu hyvin äkkiä nätistä vaaleesta kurasen harmaaks. No, olipahan sen hetken ainakin puhtaampi koira!


Sulonen, vai mitä?

Eilen aamulenkin jälkeen lähdinkin paria kirpputoria kiertämään äidin ja tädin kanssa. Tuloksetta yritin sieltä taas jotain kivaa tuolia metsästää. Mutta eiköhän se vielä joku päivä löydy (toivottavasti vaan ennen kun on liian myöhästä!). Muita löytöjä sen sijaan kirpputoreilta tein. Maxille löyty pari uutta tassun puhdistus/kuivaus pyyhettä, niitä kun on vaan se pari ja kun ne on pesussa niin muita ei sitten olekaan. Nyt pitäs pyyhkeet riittää vähän paremmin niin niitäkin voi pestä vähän useammin. 
Löysin myös tosi kivan kevyen ulkotakin, mikä tulikin melkolailla tarpeeseen, onnistuin meinaan jättämään uuden hienon takkini reissuun ja ei viittisi Maxin lenkkitakkia käyttää muualla, sieltä kun saattaa löytyä kuolaa hihasta yms. Suunnittelin kyllä että pitäisin tuota juoksutakkina, mutta jää nähtäväksi.
Toiselta kirpparilta löysin vielä Maxille halvan pehmokoiran, joka onkin jo ollut kovasti retuutettavana. 

Kirppareiden jälkeen käytiin juomassa naistenpäivä kahvit meillä ja jatkettiin matkaa Selloon. Mukavaa kun oli auto käytössä, muuten 15kg koiranruokasäkin kantaminen kotiin olisi voinut olla hiukan hankalaa. Toisaalta siinä vaiheessa kyllä mukaan varmaan olisi tarttunut pienenpi säkki.

Tänään olisi tarkoituksena suunnata hevosmessuille katsomaan mitä kaikkea sieltä löytyy. Illalla vähän töitä ja siinähän se on jo viikonloppu pulkassa. Onneksi ehdin edes vähän lueskella eilen ettei nyt ihan "lomailuksi" mennyt koko viikonloppu. Tenttiin alle viikko, jaiks!

Tässä vielä Max meitä vastassa perjantaina kun tultiin kotiin Burger Kingistä. :)

Se on tiikeri. Ylösalaisin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti