tiistai 11. maaliskuuta 2014

Lukuähky

Heissan!

Tänään luin koko päivän. Aamulla ja illalla kävin Maxin kanssa lenkillä. Sitten kävin vielä kaupassa hakemassa rahkaa ja muutaman muun jutun kun ne oli loppu. Siinä oli mun päivä. Huomenna pienillä muutoksilla painan vaan repeat-nappia. Ja torstaina taas. Että sellasta kuuluu mun päivään! Lohduttavaa on se, että enää kaks päivää ja tentti.

Sain tässä yks päivä kirjastosta seuraavan kirjan


ja kävinkin sitä vähän jo läpi. Ei ihan sitä mitä mä odotin, mutta hyvin siinä tuntuu olevan kaikki oikeusjärjestyksen eri alueet käyty läpi. Varmasti ihan hyvä käydä siitä ne vieraammat alueet ainakin läpi vaikka viikonlopun aikana. 

Hirveetä to do-listaa oon keränny ajalle tentin jälkeen-ennen valintakoekirjoja. Mutta eipä siihen aikaan sijoitu muuta kuin muutama päivä töissä ja kevyttä oikeusteorian lukua joten ehtii hoitaa kaikki roikkuvat asiat ennen kun kunnon lukeminen alkaa. Parempi jättää mahdollisimman vähän tehtävää huhti-touko-kesä alueelle, muuten tulee stressiä ja pitää käyttää aikaa muuhun kuin lukemiseen tai rentoutumiseen. Eli kaikki vähän turhanpäiväisetkin (ompele sohvatyynyt) asiat ajattelin hoitaa pois alta ennen huhtikuun ensimmäistä!

Piti kirjotella kevään lukusuunnitelmasta ja muista mutta en oikeesti vaan jaksa, pitänee kehitellä taas isompaa valintakoepostausta viikonlopun aikana. Nyt ruokaa massuun ja unten maille!



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti