perjantai 28. maaliskuuta 2014

3 päivää alotukseen

Toissapäivänä käytiin siis metsästämässä synttärilahjaa ja kyllähän sieltä löytyi täydellinen sellainen! Pidetään vielä vähän aikaa jännityksessä mikä se on, meinaan en sitä vielä kuitenkaan saa käyttööni. :/
Käytiin Biltemassa pyörähtämässä ja löysinkin sieltä halpoja yliviivaustusseja niin piti niitä vielä parit ostaa vaikka tarkotus oli ostaa uusia vasta kun entiset lakkaa toimimasta. Biltemaan ei kuitenkaan ole niin helppo lähteä shoppailemaan, varsinkaan ilman autoa, niin ajattelin napata tussit mukaan, niitä joka tapauksessa tulee kevään aikana tarvitsemaan, ja PALJON!


Nyt on kyllä aikamoinen läjä kyniä kevättä varten, en varmaan uskalla edes ottaa niitä kaikkia esille kerralla, voi meinaan tulla aikamoinen kasa. Noh, eipähän sitten tarvitse kynien takia kauppaan vaivautua. Harmi kun ei voi kerralla varastoida ruokaa koko kevääksi, on kai pakko jossain vaiheessa käydä kaupassa lukemisen keskellä :D 
No, onhan aina se valmennuskurssi, kaupassa ehtii varmasti hyvin käymään junaa odotellessa, ei tarvitse sitten erikseen varta vasten kauppaan lähteä. 

Tein myös eräänlaisen heräteostoksen Biltemasta! Olin kyllä ajatellut kyseisen tuotteen hankkimista jo hieman pidempään, mutta kun se sattui eteeni Biltemassa, vielä niin edullisella hinnalla varustettuna, ei hankintaa tarvinnut 15 minuuttia pidempään miettiä :)
Saanko esitellä, ikioma kahvinkeittimeni!

Huomaa Max taka-alalla

Tähän täytyy siis heti sanoa, että en oikeastaan juo kahvia. Mutta kun keittimellä oli hintaa vain 11 euroa, ajattelin, että mikä jottei, voisihan sitä kokeilla. Vieraita kuitenkin käy epäsäännöllisen säännöllisesti ja aina joutuu murupikakahvia tarjoamaan. Seuraavan kerran voi keittää ihan kunnon kahvit!

Testailinkin keskiviikkona keitintä ja maidolla ja sokerilla höystettynä täytyy sanoa, että ei ihan niin pahaa kun ajattelin! Siinä ohi mennen kaverin kanssa viestitellessä upposi melkein koko kupillinen!

Huomaa Max alareunassa.

En kyllä miksikään kahvin hirmujuojaksi todellakaan ole muuttumassa, tarkoitus on vain silloin tällöin keitellä kupponen jos sille päälle sattuu. Ja taustalla oli ajatus, että jos tulee oikein pahoja lukuaamuja kun ei meinaa millään saada silmiä auki, ehkä kupillinen voisi piristää? En kyllä kahden kokeilun jälkeen ole mitään hurjaa pirteyskohtausta ole huomannut. 
Saa nähdä mitä tästäkin tulee.

Tän päivän jälkeen vaan 3 kokonaista päivää kirjojen ilmestymiseen! JAIKS! Tuo päivä vaan lähenee ihan järjetöntä vauhtia! En voi käsittää että kohta se alkaa, vasta oli aikaa yli pari viikkoa huhtikuun alkuun. Mihin tää aika oikein menee?
Ei sillä että paniikissa täällä tuota päivää odottaisin, mitä nopeammin se tulee ja urakkaan pääsee kiinni, sitä nopeamminhan se on ohi! Ja sitten onkin heinäkuu ja päivystetään postilaatikolla sitä paksua kirjekuorta! Viime vuonna unohdin vaihtaa osoitteen yliopistohaun sivuille joten tiesin että kuorta ei ainakaan pariin päivään kuuluisi. Muistan kuinka katsoimme leffaa sinä iltana (seuraavana päivänä virallinen tulosten julkistaminen) ja tiesin että todennäköisesti yliopistohaun sivuille tulokset päivittyisivät puolenyön aikaan. Kyllähän mä sitä hylättyä odotin ja sen perusteella miten koe oli mennyt ja mitä muut siitä puhuivat, tiesin olevan hyvin hyvin todennäköistä että kouluun en pääse. Kyllä se kuitenkin kirpaisi kun se hylätty sinne sivulla latautu. AINA, vaikka tietää kokeen menneen huonosti (siis jos on kuitenkin yrittänyt ja lukenut ihan jees), siellä elää sellainen pieni toivo, että mitä jos vaan ajattelen sen menneen superhuonosti, tai mitä jos se oli oikeasti tosi vaikee muillekin ja noi ketkä suomi24:ssä hehkuttaa, huijaa vaan tai on vaan superneroja? Mutta harvoin tulee tällaisia yllätyksiä. Niinpä tänä vuonna yritän tehdä kaikkeni, että tämä vuosi jäisi viimeiseksi ja varmistamaan sisäänpääsyn, niin että voin onnistua kokeessa riippumatta kysymyksistä. 

Huh, parempi lopettaa tähän, kohta tulee kiire hypätä junaan! Vielä pitäisi vääntää jotain sapuskaa ja käydä Maxin kanssa pihalla ja just tulin suihkusta niin kai tuota pehkoa pitäisi kuivata ja naamaa säätää ulkoilukelpoiseksi. Jatkan taas paremmalla ajalla.

Ihanaa aurinkoista päivää kaikille! Nauttikaa vielä täysillä näistä viimeisistä päivistä ennen hurjan urakan alkua! :)

Loppupiristykseksi Maxin aamujumppailut

Selällään hännästä kiinni. Lisää haastetta!

4 kommenttia:

  1. Törmäsin sun blogiin sattumalta ja oli kyllä ihana huomata että jossain muuallakin joku kirjoittaa blogia just tämän kevään oikishakuprosessista! :) Ny toista kertaa haeskelen itekkin ja tavallaan odotan tätä innolla, tavallaan pelolla. Viimekesän hylkäys oli kyllä ihan musertava, vaikken juuri valmistuneena abina osannutkaan (tai liioin jaksanut) panostaa tarpeeksi, ja hylkäys oli täysin mahdollinen. Jännittää vähän jo täälläkin :) Tsemppiä sulle myös luku-urakkaan!

    Ite haen siis Helsingin yliopiston Vaasan päähän ja kirjottelen oikisblogia osoitteessa jannicasand.wordpress.com :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tosi kiva kun tulit kommentoimaan! :) Oon etsiskelly josko löytys jotain toisia valintakoeblogeja ja en ollukaan sun blogiin aiemmin eksynyt! Joo, on kyllä niin sekavat fiilikset kirjojen ilmestymisestä. Toisten kokemusten lueskelu kyllä auttaa olemaan stressaamatta niin paljon! :)
      Tsemppiä kanssa ihan hurjasti, me kyllä päästään tällä kertaa!

      Poista
  2. Vitsi sun blogia on kyllä kiva lukea. TUlee luettua joka kerta postaukset alusta loppuuN! Ehkä mä nyt välillisesti yritän vielä elää uudelleen sitä kevättä tässä :D

    Muistan noista tusseista kuinka neuroottinen oli. VAIN Stabilot kelpasi. Ei voinut vaihtaa sävyä kesken kevään :'D Ja itse käytin kahvin sijaan säännöllisen epäsäännöllisesti kofeiinitabletteja. Tosin lounaan jälkeen vedin yleensä kahvin kun halvalla UniCafésta sain (olin kirjoilla AMKissa ekan vuoden). Nykyään en vieläkään ole oppinut aamukahveihin, mutta kofeiiniherkkyys on löytynt. Jos tarpeeksi tyhjään masuun tule vedettyä, nousee pienet tärinät ja jonkinmoinen hyper-piikki :P Mulla oli ensimmäiset yksinasumisvuodet kahvinkeitin Suomessa itse asiassa yhdessä varastokaapissa keittiössä :P Nykyään se on kämppiksen käytössä pöydällä, mutta en tiedä mitä teen seuraavassa muutossa, sillä olen mieltynyt itse nyt pressikannussa tehdyn kahvin makuun. Löysin kolmella eurolla Selveristä niin ei heräteostos kauheasti kirpaissut :P Eikä mene rahaa suodatinpusseihin! Kun vedenkeittimelle on käyttöä enivei.

    P.S. Max on maailman söpöin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ihana kuulla! :) Täytyy kyllä sanoo että sun blogi oli yks niistä tekijöistä jotka innosti mut tekemään oman blogin!

      Mulla taas on noissa tusseissa periaate että mitä halvempi, sen parempi! Oon meinaan huomannu että jotkut halvat voi kestää ihan yhtä pitkään ku kalliimmatkin. Siks oon välttäny noita Stabiloita :D Ja toisekseen tykkään muista keltasista enemmän, ne on vielä kirkkaampia. Ja ne eri sävyt kyllä ärsyttää! Varsinkin joku ruskeenoranssi kun pitäs olla kirkas ihana oranssi :/ Pitää varmaan koittaa joskus kahvia melkeen tyhjään mahaan sitten niin selviää todelliset vaikutukset :D

      Ps. oon ihan samaa mieltä, Max ON maailman söpöin! :D (enkä tietenkään oo millään lailla puolueellinen!)

      Poista