tiistai 18. maaliskuuta 2014

Innostusperhosia

Nyt on kyllä mahaperhosten määrä ihan huipussaan tähän mennessä kun miettii tämän kevään lukemisia. Nyt on tiedossa mitä aiheita tänä keväänä luetaan. Se vähän jo kertoo millanen kevät on tulossa. Vaikka tokihan se on ihan sama mitä ne aiheet on, niitä nyt vaan on luettava, mutta helpottaahan se asiaa kun aiheet kuulostaa ihan kivoilta ja mielenkiintosilta.
Kirjojen nimien julkistamisen myötä muuttu tää koko prosessi taas astetta realistisemmaks ja päästiin astetta lähemmäks lukemisen alottamista! Miettikää, enää KAKSI VIIKKOA! Sitten saa nuo ihanat uuden karheat kirjat käteen ja pääsee yliviivaustussien kanssa niiden kimppuun! 
Toisaalta on ihan tajutonta ajatella, että viime vuoden projektista on jo "vuosi" kun nyt taas ollaan lähtöruudussa. Ihan älyttömän nopeesti menee aika ja varmasti tätä menoo on kevätkin ohi yhdessä hujauksesssa. Pitää siis laittaa jokainen hetki merkitsemään ja tehdä kulutetuista tunneista sen arvosia. Lomailla ehtii sitten lukemisten jälkeen (jollei suunnittele olevansa kesää töissä, niinkuin minä) ja kevään ykköstavote onkin pelkästään lukeminen. Onneksi on jo pari kevättä pohjalla niin tutut jo ymmärtää, että en välttämättä pääse keväällä käymään ja jos pääsenkin, päivät menee kyllä lukiessa. Tänä vuonna ehkä vietetään mun synttäreitäkin vähän etukäteen, koska muiden lomamatkat ja valmennuskurssi kerrat sekottaa aikatauluja. Mutta ei kai se nyt niin päivälleen ole! :D



Sormet syyhyää että pääsis tekemään jotain tavotteen eteen! Ehkä teen alustavaa lukusuunnitelmaa ensimmäiselle viikolle ainakin (ja yleisten tavoitteiden osalta koko keväälle) niin saa edes jotain tehtyä tässä innostuspuuskassa :) Tosin nyt on kyllä ohjelmassa vähän kuntoilua vielä päivän päätteeksi. Eilen jo skippasin kaiken "kiireen" takia joten tänään on sitten kai korkea aika. Luvassa puoli tuntia koko kropan armotonta treeniä. Kauhulla odotan mm. vaikean näköisiä leuanvetoja. Mutta eihän sitä kehity jollei purista itsestään kaikkea ulos ja yritä. 
Toivotaan kuitenkin, että tämä valintakoe innostus säilyy vielä kirjojen julkaisemiseen asti!

Sori vähän rönsyilevä ja yli-innokas postaus, mutta sopii kai hyvin joukkoon!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti