keskiviikko 19. maaliskuuta 2014

Aurinkoinen päivä

Huomenta!
Aamu alko taas reippaalla lenkillä Maxin kanssa pihalla. En oikeen tiedä nyt mitä sitä aina laittaisi päälle kun pihalle menee, lämpömittari näytti paria astetta pakkasta mutta kuumahan siellä auringossa tallatessa meinas tulla. Ja sitten lenkin loppu puolella kun aurinko meni pilveen ja tuuli ylty olinkin yhtäkkiä tyytyväinen että olin valinnut paksumman takin ylle. Kai se on parempi laittaa vähän enemmän vaan suosiolla päälle, sitä takkia kun saa sitten avattua mutta mistäs kiskaset lisävaatetta päälle jos liian vähissä pukeissa lähdet liikkeelle.

Vihdoin tuli tehtyä niitä tiskejä vähän enemmän ja tiskipöytä näyttääkin tällä hetkellä ihan siedettävältä, vaikka eihän ne kaikki astiat tuohon meidän pieneen tiskikoneeseen mahtunut. Sitten tein kupillisen rahka-marja-banaani-proteiini-seosta (voidaan myös smoothieksi kutsua) ja siitä riittääkin hyvin nyt aamupala nro 2:ksi ja osa töihin ja loput sitten iltapalaksi. Kätevää kun tekee samalla kertaa isomman satsin niin sitten sitä tulee syötyä (terveellistä!) eikä tarvi aina voivotella kun ei jaksa taas tehdä mitään.

Ei se oikeesti ihan ton väristä ollut..

Max nukkuu tossa ulko-oven edessä ja vissiin on taas tapahtumarikkaat unet menossa kun siihen malliin vinkuu. Pitäs joskus ottaa videoo siitä, se on meinaan aika hassun kuulosta. Ja toinen on se kun välillä koko koira tärisee kun se juoksee unissaan. Ensin yleensä vaan joku tassu vähän heilahtaa ja kohta on kaikki tassut ja mahakin liikkeessä mukana :D Kylläpä tuo välillä muriseekin unissaan, minkähänlaisia unia siellä on millonkin menossa! :)

Tänään on siis melko pitkä päivä töissä eli hirveesti ei aikaa jää muulle kun pitää vielä toinen lenkki tuon karvatassun kanssa käydä ennen kun töihin lähden. Huomenna onkin taas "vapaapäivä" tai illalla olisi luento mutta en ole vielä varma mitä sen suhteen teen. Ollaan Maxin kanssa lähdössä illalla meinaan Etelä-Savoon porukoitten luokse viikonlopuksi niin en tiedä menisinkö luennolle vain vähäksi aikaa. Mutta ihanaa pääsee kunnolla lomailemaan vielä tässä vaiheessa ja näkemään kaikkia tuttuja siellä. 
Junassa onkin sitten hyvin aikaa kirjotella postauksia ja tehdä sitä lukusuunnitelmaa! Hyviä vinkkejä on tullut kommentteihin ja en malta odottaa että ehdin oikeasti kirjaamaan jo jonkinmoisia tavoitteita keväälle! Kohta päästään lukemaan!

Pykälältä vissiin kohta tulee tarkemmat aikataulutkin niin voi sitten suunnitella kevättä valmennuskurssi kertojenkin mukaan. Saas nähdä mistä kirjasta aloitetaan :) Menen kuitenkin kirjoja hyvin pitkälti samassa järjestyksessä kuin kurssilla. 

13 päivää kirjojen ilmestymiseen!

Näköjään taas liputuspäivä.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti