sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Ensimmäinen valmennuskurssikerta

Noniin! Päivitelläänpäs vähän tämän hetken fiilinkejä!
Ensimmäinen valmennuskurssikertakin ehti jo olla. Täytyy sanoo että tuli kyllä juuri oikeaan aikaan! Ekalla kerralla käytiin siis läpi opiskelu- ja vastaustekniikkaa. Pykälän opettaja oli aivan mahtava! Todellakin sai lisättyä motivaatioo ja tunnin jälkeen oli kyllä hyvä fiilis lukemisen alottamisesta. Harmi että pitää vielä oottaa vähän aikaa, eikä päässy heti innonpuuskassa kirjoihin kiinni! :) Käytiin siis aluks motivaatio asioita läpi ja vaikka musta tuntukin että motivaatio oli kohillaan tän vuoden osalta ainakin nyt, kyllä se opettaja osas nostaa motivaation ihan uusiin sfääreihin kertomuksillaan ja esimerkeillään!
Sit katottiin miten kannattas rueta rakentamaan lukusuunnitelmaa ja ainakin omasta mielestäni mun lukusuunnitelma oli kyllä suht kohdillaan. Tänään kirjotin konkreettisesti ens viikon tunnit ylös. Huomenna tai sitten tiistaina pitäs sitten vähän jaotella että mitä kirjaa luen millonkin ja kirjottaa tarkemmat aikataulut. Mulle sopii paremmin tosi tarkat suunnitelmat kun sellaset "luen tänään 5 tuntia". Jos mun tavotteet olis tollasia, alottasin lukemaan klo 17 ja sit lukisin ku hullu joku pari tuntia, sit ajattelisin että en kuitenkaan ehdi kaikkia tunteja ja sit luovuttasin! Mutta motivaatiostahan se osaksi on kiinni...



Mitäs muuta. Tietysti käytiin läpi tehtävätyypit, ne oli vanhaa kamaa, niitä tehtäviä on tullu tehtyä niin paljon. Mutta pointtihan on se, että on oltava valmiina vastaamaan ihan mihin vaan, vaikka ne sitten päättäs pistää 7 aukkotehtävää tänä vuonna! Ihan sama mitä tulee, niihin osataan vastata sitten 11 kesäkuuta! Toisaalta kyllä toivon ettei mitään hurjia yllätyksiä tule, koska kyllähän se todennäkösesti vähän säikäyttää ja jos ei muuta niin menee vähän aikaa kun stressaa ja kerää ittensä kasaan :) Jännä kyllä nähdä sitten jatketaanko tänä vuonna viime vuoden linjaa vai palataanko takas edellisen tapaseen kokeeseen. Oikeustapaukset on kyllä kivoja ja ehkä astetta helpompia kun esseet tai pahat monivalinnat. Todellakin toivon että ainakaan ei tule monivalintaa, jossa voi olla monta oikeeta vastausta. Se olis ehkä pahin tehtävä mitä tässä nyt keksin.

Kyllä täytyy vaan kiittää Pykälää noista kursseista, tää on just se minkä takia päädyin kurssin ottamaan! Sieltä saa lisää motivaatioo ja varmistuksen tavallaan sille että oikeilla jäljillä ollaan ja pitää vaan jaksaa toteuttaa suunnitelmat niin kaikki on hyvin.

ENÄÄ YKS PÄIVÄ JA SIT SAADAAN JO KIRJAT!! En vaan voi käsittää! Kohta se alkaa!

Hienot tyynyt, vai mitä?


Muuten en ole touhuillut sen kummempia. Lauantaina olin töissä ja töitten jälkeen käytiin kaverin kanssa syömässä ja sitten mentiin leffaan. Käytiin kattomassa Sinkkuna suhteessa kun siihen saatiin parhaat paikat. Oli kyllä yllättävän hauska, suosittelen! Ihana kun vielä voi käydä huoletta leffassa ja valvoo myöhään ja kaikkee. Tai siis voi lukemisen aikanakin, mutta sitten kuitenkin on kirjat ja lukemiset takaraivossa koko ajan minne ikinä meneekin.

Tänään oon sitten yrittäny vielä hoitaa viimesiä juttuja pois alta. Pesin 3 koneellista pyykkiä, yhen koneellisen tiskejä, muutenkin siivoillu ja ompelin uudet sohvatyynyt. Ei se kangas ollutkaan odottanut kuin reilun vuoden. Ainakin. Onpahan nyt tehty niin ei tarvitse siitä murehtia lukemisen aikana. Huomenna vielä muutamat jutut edessä (opiskelupöydän hankinta!), sitten illalla teorian koe ja sitten tiistaina kirjat!!

Joko teillä on suunnitelmat kasassa? Mikä fiilis?
Saa kommentoida tai kysyä mitä tahansa valintakokeisiin liittyvää (tai ei-liittyvää)! :)

Ps. Sorry virheistä ja aivottomista lauseista, en jaksa lukee tätä nyt uudelleen.......

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti