maanantai 3. maaliskuuta 2014

Työviikonloppu

Eli niinkuin fiksuimmat ja filmaattisimmat voivat jo päätelläkin otsikosta (haha), viikonloppu meni töitä tehdessä. Lauantaina olin "puoli" päivää töissä ja sunnuntaina menikin sitten koko päivä. Muuta ihmeellistä en sitten ehtinytkään, mitä nyt puolet putouksesta katsoin töiden jälkeen. Pitää katsoa toinen puoli muuten huomenna! Vaikka voittaja onkin jo selvillä, katsoin sen heti netistä.

Tänään jatkoin vähän seuraavaan tenttiin lukemista. Vielä olisi hurjasti siihen luettavaa, mutta onpahan aikaakin melkein kaksi viikkoa ja töitä ei tällä hetkellä tiedossa ollenkaan siihen asti. Luentoja on kyllä tällä viikolla iltaisin, mutta toivottavasti ehdin hyvin lukea päivällä. Sivuja on meinaan melkoinen määrä vielä edessä!

Oikeushistorian ja esineoikeuden tenttikirjat

Tänään oli taas luento illalla ja vieläkin oon ihan kärryillä! Oon ihan superinnoissani kun kerrankin tajuan luennolla käydyt asiat ja ainakin tällä hetkellä näiden luentojen perusteella tuntuu ettei luentokuulustelukaan tule olemaan hurja haaste! Oikeushissa ja teoria oli sittenkin hyödyllisiä pääsykoeaiheita! 


Max

Kohta lähen käymään vielä kaupassa, tarkotuksena olis tehä jauhelihatomaattikastiketta jota voi sitten heittää nachosipsien päälle. Ihan hurjan hyvää. Pitää vaikka ottaa pari kuvaa niistä, on taas kuvausinspiraatio ollut hukassa. Tässäkin postauksessa kuvina on hissan ja esineoikeuden ja eurooppaoikeuden tenttikirjoja (kesältä!) ja mutaparta-Max. Aika säälittäväksi käy :D

Nyt meen tekemään sen jauhelihaseoksen jo niin pääsee heti kaupasta tultua syömään! pitänee palailla jonkin järkevämmän kanssa huomenna tai ylihuomenna!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti