perjantai 7. maaliskuuta 2014

Maxin pesu(suunnitelma)

Heippa! Tää aamu lähti reippaasti käyntiin kun tein ittelleni rahkajuomaa ja lähin pienen aamupalan jälkeen Maxin kanssa taas lenkkipolulle! Nyt on kyllä joku lenkkeilykärpänen iskenyt, mähän oon jo kolmesti käynyt oikeesti juoksemassa Maxin kanssa kahden viikon sisällä. Ehkä tuo pilkistävä kevät on auttanut innostumaan.

Sitten suihkunraikkaana sainkin monet tärkeät hommat hoidettua, muun muassa varasin Maxille ajan 2v rokotukseen! Nyt vielä pitäisi muistaa käydä tänään tai huomenna ostamassa matolääke.
Ja olispa edessä piakkoin vielä tuon herran pesukin, sen verran harmahtava se jo rupeaa olemaan. Jotenkin Maxin turkin pesu on kyllä yksi niistä asioista mitä yritän vältellä viimeiseen asti. Pesu pitää tottakai ajoittaa iltaan näin keväisin (myös talvella!) koska sen kuivumisessa menee niin kauan aikaa. Myös pesuun tuhraantuu tovi jos toinenkin, kunhan ensin saa pojan houkuteltua sinne suihkun alle ja sitten koko turkin märäksi ja sitten pitääkin hieroa koirashampoota joka paikkaan ja sitten odotellaan että se vaikuttaa ja sitten yritetään raivokkaasti saada kaikki hiekka sieltä mahan alta huuhdeltua pois.  Mahakarva kun tuntuu aina piilottavan sisäänsä kilon hiekkaa vaikka päällepäin ei mitään näe. Niinpä vaan tänäänkin lenkin jälkeen ajattelin että ei herra nyt kovin likanen voinut olla, mahan alunenkin näytti suht vaalealle. Mutta toista se oli todellisuudessa, siitä osoituksena hiekkakasa joka lattialle jäi Maxin nukkumapaikalle.

Todistusaineistoa

Nyt mä vaan löhöön täällä sohvalla ja kohta tulee kuitenkin kiire. Pitäs vielä vaihtaa vaatteet ja tehä jotain hiuksille ja kasvoille ja käydä Maxin kanssa pikkulenkillä ennen ku lähen Helsinkiä kohti. Piti mun tehä yks tehtävä luennollekin, mutta saa nähdä miten ehdin. Suunnitelmana olis kuitenkin käydä syömässä vähän makaroonia ja jauhelihakastiketta unicafeessa, ja ai niin pitihän mun jotain nytkin syödä, unohdin jo mahan kurnimisen. Eli jääkaappia kohti käy matkani nyt!

Sukatkin meni väärinpäin jalkaan..
Hyvää perjantaita!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti