torstai 13. maaliskuuta 2014

Lenkki ja P90X

Tää päivä alkokin reippaasti lenkillä aurinkoisessa säässä. Kyllä nousee tossu ihan eri tavalla kun aurinko paistaa ja on ihanan lämmintä. Varustauduin tosin sellasella vaatetuksella että ei tule kylmä vaikka vähän tuulisi (mä en kuulu niihin jotka tarkistaa sään kurkkaamalla ovesta, oikeesti kattomalla ikkunasta, puen yleensä edellisen päivän sään mukaan jos suht samalle näyttää! :D) joten loppupuolella tuli kyllä vähän kuuma. Mutta parempi sekin kuin palella puolet lenkistä.

Mikä ilma!

Viimenen tenttiin lukupäivä! Onneks muistin aamupäivästä että piti hakee lakikirjat valmiiks. Iltapäivästä teinkin sitten pikareissun Helsinkiin ja hain lakikirjat ja muutaman ekstra kirjan. Pitäs vielä kattoo että lait löytyy helposti niin ei tarvia sitten käyttää huomenna puolta tenttiajasta siihen että yritän ettiä just sitä lakia. 
Muuten tää päivä on kyllä ollut aika saamaton, oon kyllä lukenu tenttiin, mutta jotenkin tuntuu että olis voinu tehä vielä enemmän. Vielähän tässä on ainakin tunti aikaa lukea tänään tosin. Pakko kyllä mennä aikasin nukkumaan, viime yönä piti olla ihan tarpeeks aikaa nukkua, mutta jostain syystä en vaan saanu illalla unen päästä kiinni ja sitten heräilin "ihan pirteenä" keskellä yötä monta kertaa. Tai aamuyöstä. Nyt onkin seuraavaks ohjelmassa vähän kuntoilua Tony Hortonin kanssa!



Ajattelin, että mikäs sen paremmin auttas nukkumaan hyvin ja jaksamaan huomenna, kun pikku hikitreenit pitkästä aikaa! Oon alottanu tekemään P90X:ää jo pariin otteeseen, mutta jotenkin en vaan saa jatkettua sitä sen 1-2kk jälkeen. Vaikka tykkään noista treeneistä tosi paljon, jotenkin aina kiire ja ajanpuute ja väsymys on niin hyviä tekosyitä että treeni tai kaksi jää välistä. Ja sitten onkin niin vaikeeta alottaa uudelleen kun on jo vähän jäljessä.



Olis niin siistiä pystyä vetämään edes yksi leuka omin avuin, mutta jotenkin jämähdin vaan tuolin avustukseen sillonkin kun tein ohjelmaa 2kk putkeen. Tuntuu että kehityn, mutta jos vähän vaikeuttaa, en vaan jaksa. Ja loppupuolella treeniä on ihan turha edes yrittää keventää jalkaa tuolilta, sillon ei pääse ylös millään! :D 
Pitäs yrittää vähän samallla lailla kun punnerruksissa, tekee oikeesti vaan vaikka sen muutaman miesten punnerruksen kunnolla ja syvään kun että tekee 2 ja sitten tekee polvillaan kun tuntuu että on vaikeeta. Parempi se varmaan on lihasten kasvun kannalta että tekee just vaikka sen 5 ilman polvia kun vääntää miljoona polvillaan, se on kuitenkin niin paljon helpompaa. 

Noh, tarpeeks näistä joutavan päiväsistä treenihöpinöistä, nyt toimiin!

Huomenna siis tentti ja sitten palailen pikku hiljaa valintakoejännityksen pariin! Jaiks, ens viikolla tulee aiheet ja parin viikon päästä jo kirjat, jännittää! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti