tiistai 4. helmikuuta 2014

Alku.

Tästä se lähtee.

Ajatus blogin tekemiseen lähti siitä, kun kaikki kivat oikeustieteelliseen pyrkimiseen/siellä opiskelemiseen liittyvät blogit on hiljentyny (ainakin ne mitä mä seurasin) ja ite oisin into piukeena niitä kuitenkin halunnu lueskella. Varsinkin nyt kun se aika vuodesta taas lähestyy uhkaavasti, JAIKS!

Blogissa on tarkoitus valmistautua tulevaan ja sitten sen koittaessa purkaa vähän paineita ja mahdollisesti hakea vertaistukea, jos joku tänne sattuu eksymään. Ehkä jopa innostun kirjoittelemaan jostain aiheen vierestäkin, se jää nähtäväksi!

Ehkä hieman vielä itsestäni. Olen siis reilu parikymppinen, muuttanut pääkaupunkiseudulle pari vuotta sitten. Oikeustieteelliseen olen hakenut aiemminkin, mutta eiköhän tämä nyt ole se vuosi kun se paksu kirjekuori lattialle läjähtää heinäkuussa. Tykkään urheilla ja matkustella (enemmänkin jos olisi rahaa..) ja lenkkeillä koiran kanssa. En ole mikään muoti- tai kauneushirmu, mutta parhaani yritän!

2 kommenttia:

  1. Heippa! Löysin blogisi justiinsa äsken ja luin sen saman tien läpi mahdollisimman epäloogisesti eli lopusta alkuun :) Oikiksen pääsykokeet on mullakin päämääränä tänä keväänä ja senpä takia sun juttus oli aika mielenkiintoisia. Haen vasta ekaa kertaa, mutta opiskelen yliopistossa jo eli kokemusta pääsykokeiden rassaavuudesta löytyy.

    Pysyn kuulolla!

    VastaaPoista
  2. Moi! Mahtavaa! Ootko hakemassa kanssa Helsinkiin? Meetkö jonnekin kurssille/hankitko jotain materiaaleja? Yliopisto-opiskelusta on varmasti hyötyä pääsykokeissa, omalla kohdalla tuntuu, että se ainainen tenttiin luku on kyllä valmentanut jo vähän ainakin valintakokeisiin. Saas nähdä mitä aiheita tänä vuonna luetaan! :)

    VastaaPoista