tiistai 18. helmikuuta 2014

Pitkä päivä

Nyt on tentti ohi! Ei sen enenpää arvioita sen sujumisesta, yks tehtävä oli niin utopistinen että sen pisteet jää hyvin alhaiseksi (jos niitä edes tulee!). Toiveena olisi päästä tentti läpi. Ärsyttää, kun tottakai aina haluaisi mahdollisimman pian tietää miten tentti meni, ja sitten tuloksia odotetaan kuitenkin yleensä se noin kuukausi. Ymmärrän, että tarkistajilla on iso läjä tenttejä tarkistettavana, mutta eikö voisi vaikka laittaa nettiin mallivastauksia, joista voisi sitten vähän vertailla ja laskeskella omia pisteitä että riittääkö ne edes läpipääsyyn. Noh, eipä auta murehtiminen, siitä se tulos sitten selviää aikanaan.

Tentin jälkeen päätin käydä pienellä kierroksella Kaisaniemen Tarjoustalossa katsastamassa opiskelutarvikehyllyn ja sieltä löysin niitä ihania yliviivaustusseja! Piti heti ottaa muutama mukaan (vaikka niitä taitaa kaapissa jo muutama olla) niin ei tarvitse sitten tarpeen tullessa lähteä niitä metsästämään. Tarttuipa mukaan myös muutama geelikynä, mulle kun opiskelussa värit on tosi tärkeitä. Kirjotan muistiinpanoja aina eri väreillä (mun vihkot näyttää melkeen sateenkaarilta!) ja yliviivaan kirjat eri väreillä. Tai ainakin valintakoekirjat yliviivaan. Muutenhan tenttikirjat on kirjastosta suurimmaksi osaksi niin ei niihin passaa yliviivauksia tehdä. Mutta omat muistiinpanot sitten. Ja toisekseen teen "flash cardseja" (mitä ne on suomeksi?!) ja nekin on kaikki eri värisiä :)
En mene sanomaan että värit auttaisivat jotenkin erityisesti muistamaan asiat, mutta jotenkin on kivempi kerrata ja etsiä asioita kun ne on eri värisiä. Kivempi niitä on käydä läpi kuin lyijykynänvärisiä sivuja sivun perään. Makuasiahan se on.

Tän päivän ostokset

Pienen kiertelyn jälkeen suuntasinkin jo englannin tunnille. Minun osaltani viimeinen englannin tunti on nyt ohi, enää muutamat kirjalliset työt (pienet sellaiset) pitäisi vielä viimeistellä niin rupeaa kurssi olemaan paketissa!

Nyt istun keittiön pöydän ääressä, koira on lenkitetty ja pienen eväshetken jälkeen on kyllä ihana kaatua sänkyyn. Tentit jotenkin vievät hurjan paljon energiaa, ja sen jälkeen vielä 3 tuntia englantia niin on olo aika poikki. Ainiin! Istuin ensimmäistä kertaa ikinä tentissä sen koko 5 tuntia! Mikä edistysaskel! Täytyy kyllä sanoa, että ei tehnyt ollenkaan tiukkaa, sen verran kiperiä osa tehtävistä oli, että niihin kyllä kului reilusti aikaa. Toivotaan vaan että tenttitulos edes vähän korreloisi tuon kysymysten pähkäilyn kanssa :) 

Nojaa, nyt murkinaa suuhun ja unten maille! Loppuun vielä kuva lehtiartikkelista, joka odotti keittiön pöydällä. Jutun tärkein pointti oli jopa ympyröity valmiiksi niin ei tarvinnut sitä etsiskellä :D






Ei kommentteja:

Lähetä kommentti