torstai 13. helmikuuta 2014

Kiirettä pitää

Huhhuh!
On ollu viimeset päivät sellasta kiirettä kaikkien asioitten kanssa, että ei mitään rajaa. Ensi tiistain tentti kummittelee koko ajan takaraivossa (varsinkin kun viime tentissä tiedekunnassa puolet osallistuneista saivat hylätyn!) ja muutakin tekemistä riittäisi vaikka muille jakaa. Varasin pöydän kirpputorilta viikoksi ja koko alkuviikon laputinkin sitten vaatteita ja muita tavaroita, jotta sain ne vietyä keskiviikoksi myyntiin. Miten kauan voikaan mennä tavaroiden hinnoittelussa! Mutta ainakin pääsee taas turhasta tavarasta eroon ja kenties voisi jopa tienata muutaman euron samalla! Keväällä on aina ihana siivoilla kaappien nurkkia tavaroista, joita ei vain enää tarvitse. Vielä kun osaisi tehdä sen hieman rankemmalla kädellä ja unohtaa ne ainaiset "mitä jos sittenkin tarvitsen vielä tätä"-ajatukset.

Tänään kävin viemässä vielä muutamat tavarat myyntiin ja sitten palautin lainassa olleen auto. Yllättävän paljon aikaa menee tällaisiin "käyn vaan nopeasti heittämässä romut sinne ja sitten kotiin"-asioihin. Olenkin kerrankin varannut hieman enemmän aikaa tuolle, jospa olisin vähän lähempänä totuutta. Muuten olen istunut koko päivän kirjan ääressä (tai tein pizzaa yhdessä välissä ja yllätys siinä vierähtikin melkein kaksi tuntia ennen kuin oli syöty ja siivottu) ja suunnitelmissa olisi, että nyt illasta lueskelisin vielä ainakin tunnin. Positiivista kyllä, olen saanut hyvin luettua nyt parina viime päivänä ja tuntuu että oikeasti edistyn tenttialueen suhteen. Kai sitä pikku hiljaa rupeaa tajuamaan, miten paljon työtä tenttiin lukemisessa on ja ottaa sen tosissaan vähän aiemmin kuin aikaisempaan tenttiin lukiessa. Ensi kerralla sitten taas pikkuisen aiemmin! Harmiksi vaan lueskelin vanhoja tenttikysymyksiä aiemmin tänään ja niistä parista kymmenestä mitä kävin läpi, olisin osannut vastata ehkä pariin. Mutta ei lannistuta, vielä on aikaa lukea ja oppia!

Huomenna pääseekin sitten illalla nauttimaan ystävänpäivästä ja sen mukanaan tuomasta ohjelmasta. Suunnitteilla on keilausta ja ravintolassa käyntiä ja tavoitteena olisi unohtaa kaikki odottavat työt ja lukemiset edes yhden illan ajaksi! Saas nähdä miten siinä onnistun... :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti