lauantai 15. helmikuuta 2014

Töitä ja putousta

Tänään olin taas töissä, ihan hyvää teki kun muuten olen vaan istunut nenä kirjassa kiinni viime aikoina. Mutta täytyy kyllä sanoa, että onneksi oli lyhyt päivä, jotenkin vaan väsytti niin paljon että en kovin pidempään olisi jaksanut. Töiden jälkeen laitoinkin kesätyöhakemuksen menemään, toivottavasti pääsisin jonnekin muualle kesätöihin, tulisi kivaa vaihtelua kun rupeaa tämä työ jo vähän kyllästyttämään. Mutta onneksi on kuitenkin edes joku työ, jos ei satu nappaamaan muualta. Eipä niitä vaihtoehtoja toisaalta ihan hirveästi ole, jos ei suuremmin ole vielä mitään erikoista koulutusta alla. Tuntuu, että joka paikassa tarvitsisi jonkinsorttista koulutusta olla edes aloitettu että sinne pääsisi töihin.



Mutta se siitä, tänään ajattelin viettää vapaa iltaa (niinkuin eilenkin!) niin jaksaa lukea sitten huomisen ja maanantain vielä kokonaan. Ja sitä paitsi, kohta alkaa putous! En edes meinannut seurata sitä suuremmin tänä vuonna, mutta jotenkin satuin katsomaan ensimmäisen jakson ja siitä lähtien olen kyllä vähintäänkin puolet joka jaksosta nähnyt. Vaikka ei sitä kuitenkaan naama punaisena naura niille jutuille, niin on se mukavaa ajanvietettä. Ja parempi putous on kuin ainaiset poliisi- tai kokkaussarjat. Niitä on tullut jo nähtyä ihan tarpeeksi! :) (ainakin vähäksi aikaa!)
Vielä kun väsäisi jotain hyvää syötävää putouksen seuraksi niin olisi ilta täydellinen. Suunnittelin kyllä että olisin lukenut vielä tehokkaan puolituntisen, mutta saa nähdä miten sen käy.. :)


Nyt, putous!

Tää on meillä ihan jokapäiväistä puuhaa.


Kuvituksena koiran lumikylpy viikko sitten.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti