lauantai 8. helmikuuta 2014

Kotilauantai

Heissan!

Täällä vietellään rentoa kotilauantaita pykälien parissa. Maa-, vesi- ja ympäristöoikeuden tenttiin luku siis jatkuu. Tänään olisi kuitenkin tavoitteena saada luettua AINAKIN enemmän kuin eilen, jonka saldoksi jäi hurjat 20 sivua.. Ei ihan lähtenyt tää mun ajoissa tenttiin luku käyntiin niinkuin piti. Mutta tänään uusi yritys, periksi ei anneta!


Ja miten viime vuonnakin valintakokeisiin lukiessa onnistu hyvin 6-8 tunnin lukupäivät, nyt on vaikea saada edes 2-3 tuntia kasaan? Onhan tilanne vähän eri, mutta jos joudun jossain vaiheessa hakemaan oikeustieteelliseen avoimen väylän kautta, on arvosanat yhtä tärkeitä kuin valintakokeisiin lukeminen oli (fingers crossed ettei tarvitse avoimen kautta hakea vaan tie oikeustieteelliseen avautuu tänä keväänä valintakokeen kautta!). Pitäs vaan kuvitella, että tentti on jo ensi viikon alussa, ehkä se auttaa!

Olen kyllä miettinyt, että valintakokeeseen lukiessa ainakin teen kunnon lukusuunnitelman, että pysyy jonkin verran kärryillä lukemisesta ja kevään etenemisestä. Ehkä kannattais väsätä jonkinlaista suunnitelmaa jo nyt näillä tenteille, jospa se auttais. Sitten vois kehitellä jotain pieniä palkintoja (hyvää ruokaa, leffa, vapaailta) kun on saanu tietyn määrän tunteja/sivuja luettua. Joo! Nyt otanki tälle päivälle vielä tavotteeksi sanotaan 2 tuntia ahkeraa lukemista tai muuten ei tulee leffaa illalla niinkun suunnittelin. Parempi alottaa heti lukemaan, ohjelmistossa on nimittäin myös lasagnen tekoa ja kuntoilua!



1 kommentti:

  1. Hei! Mä mietin et miten toi avoimen kautta hakeminen sit onnistuu? Mitkä arvosanat on tärkeitä? :o Itellä lähtee nyt lukiossa abivuosi ja oikkikseen ois tarkoitus keväällä hakea mutta mietin tässä jo varasuunitelmia hehe..

    VastaaPoista