keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Opintopisteitä ropisee!

Noniin! Tentti on ohi ja se menikin jopa paremmin kuin osasin ajatella! Kysymykset tuli suoraan siitä osasta, jonka olin lukenut parhaiten. Kyllä jonkin verran toki asioita unohtui, mutta voisin sanoa että toinen essee meni hyvin ja ei toinenkaan nyt mitenkään ohi aiheen ollut, mutta siitä puuttui enemmän faktoja. Että kyllä uskosin että tentti ainakin läpi meni!
Paperitkin järjestelin jo huomiselle haastattelulle niin ei tarvitse aamulla niitä miettiä, senkun ottaa laukun mukaan. Eipä oikeestaan jännitä suuremmin haastattelu, enemmänkin innostaa että tällä kertaa pääsin haastatteluun asti ja pääsen näyttämään niille miten hyvä työntekijä olisin. Saa nähdä huomenna just ennen lähtöä tai siellä infossa istuessa, voi olla että vähän rupeaa jalat vipattamaan! Mutta pieni jännitys onkin tervettä ja kenties jopa parantaa tulosta, joten ei kannata sitä pelätä.

Oli ihan kivan painava kassi eilen kun olin menossa luennolle ja kävin palauttamassa parit kirjat Kaisa taloon ennen sitä. Tohon kuvassa näkyvään lisäsin vielä psykologian kirjan, että sain luettua sitä junamatkoilla.



Nyt teen TAAS ruokaa ja sitten olis vielä iltalenkki Maxin kanssa. Aamuks oli suunnitteilla herkullisia pannareita (mikä terveellinen aamupala!) mutta saa nähdä jaksaako herätä tarpeeksi aikasin niitä tekemään.. Haastattelun jälkeen onkin taas luento eli suht menoo ja meininkiä taas aamupäivästä iltaan. Sit onkin viikonloppu vapaata niin voi ladata taas akkuja ja pikkuhiljaa rueta lueskelemaan seuraavaan tenttiin.



Tässä nää lihat näyttää vielä ihan hyville, 10minuuttia ton jälkeen rupes jo pikkusen mustumaan :) Mutta eipähän ainakaan ole raakoja. Oon löytäny uuden rahkaihanuuden, noi vadelma rahkat! Tosi hyviä! Jotenkin jo tottunu niihin ainaisiin mansikka ja mustikkarahkoihin niin toi vadelma oli kyllä niin tervetullutta vaihtelua. 

Mun täti oli löytäny mulle seuraavassa kuvassa esiintyvät ihanuudet jostain kirpputorilta ilmasiks, mahtavaa! Nyt pääsen ettimään lait valmiiks tenttiin jo ennen ku viimesenä iltana ja muutenkin on kiva että voi käydä läpi lakeja ihan omista kirjoista. Onhan jonkin verran lakeja muuttunut, mutta tentteihin haen kuitenkin vielä kirjastosta kirjat. Ensi syksynä sitten toivottavasti on ajankohtaista omien kirjojen osto! 


Nyt syömään ja sit sinne lenkille, morjens!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti