tiistai 25. helmikuuta 2014

Neljän seinän sisällä

Niin. Täällä neljän seinän sisällä tuli vietettyä suurin osa eilisestä. Melkeen koko päivän lueskelin psykologiaa, mitä nyt välillä taukoilin The Vampire Diariesin avustuksella. Ihan illalla vasta lähdin Maxin kanssa lenkille ja ai että se teki hyvää! Rupes siinä vaiheessa olemaan aivot ihan jumissa ja päänsärky tekemään paluuta, niin olikin korkea aika käydä vähän happihyppelyllä.
Ihan hyvin sain eilenkin luettua, ainut hankaluus mulla on, että en oikeen osaa lukee "selaillen" tai silleen kevyemmin. Jotenkin aina päädyn vaan lukemaan kaikki tekstit vaikka pitäs keskittyä vaan niihin tärkeimpiin että ehtii koko kirjan käydä läpi. Vaikka luinkin siis koko päivän, olisin toivonut vähän enemmän sivusaldoksi. Mutta tänään voi vähän parantaa ja huomenna vielä käydä loppuja läpi ja kertailla. Kyllä mä uskon että tentistä läpi joka tapauksessa mennään, loput on sitten bonusta vaan!



Onneks tänään on jo luentoja uudesta kurssista niin pääsee käymään ulkona muutenkin kuin vain lenkillä. En tiedä jaksasinko toista päivää olla koko ajan sisällä ja lukea vaan tenttiin. Vaihtelu tekee hyvää!

Huomenna mennään mun tädin kanssa käymään kirpparilla, hakusessa olis sellanen "rantatuoli", tai sellanen missä voi makoilla jalat suorina ja selkänojaa saa laitettua ylemmäs tai alemmas, meidän parvekkeelle. Oon jo suunnitellu että voin sitten loikoilla siinä keväämmällä ja lueskella valintakokeisiin :D Ja Max voi syödä niitä keppejään samalla, se kun ei ole nyt päässy siitä nauttimaan kun ei jaksa oottaa pihalla kun se mutustaa niitä menemään. Toisaalta saa nähdä pystynkö keskittymään tollasessa, mulla on meinaan vähän silleen että jos joku mun ympäristössä liikkuu tai pitää ääntä nii monesti jään seuraamaan sitä. Ja jos on vähänkään makoileva asento niin pikku hiljaa silmät vaan valuu kiinni :D Mutta ehdottomasti kokeilen, jos sellanen penkki jostain löytyy halvalla. Samalla sais hyvän rusketuksen myöhemmin kun lukee kokeisiin, kätevää!

Höh, jostain syystä en saa nyt lisättyä kun ton yhen kuvan tohon, pitää yrittää joskus myöhemmin vaikka jos sais lisättyä niitä muita.



Illalla huomenna sitten se tentti ja torstaina onkin kesätyöhaastattelu! Pitääkin kerätä kaikki työkokemus- ja koululippuset ja lappuset kasaan ennen sitä. Meinaan tää on sellanen paikka mihin oikeesti haluisin kesätöihin! Onneks sattu just täydellisesti että haastattelu on tentin jälkeen eikä ennen sitä. Ei tarvia siitä sitten stressata enenpiä ennen ku keskiviikon tentti on ohi. Ois kyllä mahtavaa kun valintakokeen jälkeen pääsis tekemään fyysistä kesätyötä kaiken sen istumisen jälkeen. Meinaan nykyisessä työssä ei kovin usein fyysistä puolta ole tarjolla, vaan se on enemmän just sitä istumista niin kaipais vähän vaihtelua nyt tähän kesään ainakin. Toivotaan että haastattelu menee hyvin!

Nyt kurnii maha siihen malliin että meen kaivelemaan jotain lounasta jääkaapista. Yritän laittaa niitä kuvia vähän myöhemmin lisää!

EDIT: Jaha, sain yhen kuvan laitettua ja sitten tökkäs taas...

NONIIN! 

ps. Miten voi olla tiskipöytä tän näkönen jos toissapäivänä siivosin ja laitoin tiskit?! 




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti