sunnuntai 23. helmikuuta 2014

Flamingo ja hölläilyä

Eilen oli kyllä niin mahtava hölläilypäivä!
Aamusta kävin Maxin kanssa lenkillä ja sit heti lähdettiinkin pikkuveljen kanssa seikkailemaan kohti Vantaan flamingoa. Tietysti matkalle sattui se rajuin vesisade (tai enpä tiedä miten pitkään se sitten jatkui) että oltiin ihan märkiä kun sinne päästiin. Mutta eipä se niin haitannut kun kuitenkin melkeen koko päivä vietettiin sisätiloissa. Eli ensin suuntana oli Flamingon vesipuisto!
Vähän jo ennustin että siellä tulee olemaan porukkaa, kun on kuitenkin kouluista lomat menossa ja niinhän sitä sitten riittikin. Kivaa kuitenkin oli ja kiitettävästi sitä sai liukumäkiä laskea ja pelailla palloa. Tulipahan samalla vähän jalkatreeniä kun kiipesi portaita kerta toisen jälkeen :) Lemppari liukumäki oli kyllä vihree liukumäki, joka päätty ei altaaseen vaan se vaan jatku ja siinä oli vettä että se vesi pysäytti sitten vauhdit. Siitä laskettiin silleen selälleen ja sit ku osu siihen veteen nii lenti ihan hirveet roiskeet joka paikkaan! :D Se oli kyllä niin mahtavaa.

Uinnin jälkeen mentiin heti Raxiin tankkaamaan pizzaa ja kaikkee muuta epäterveellistä. Näin jälkikäteen ajateltuna olis ehkä voinu syödä vähän terveellisempääkin, ei meinaan ihan hirveen hyvä olo ollu sen rasvan ja sokerin ahtamisen jälkeen. Mutta sitten mentiinkin käppäilemään ympäri jumboa niin kyllä se olo siitä parani kun ruoka vajui. Eipä taidettu ostaa jumbosta yhtään mitään, kierreltiin vaan joitain kauppoja (gamestop tuli käytyä läpi pariin kertaan!) ja ihmeteltiin tavaroita. Käytiin jälkkäriks Spice Icelta jätskit kun Cityshopperissa oli tarjous sinne.


Stadiumista katoin kivoja tennareita, mutta eipä tullut sitten ostettua niitäkään, ei oikein vielä ole aika sellaisten käytölle. Ehkä sitten innostuu kun on sellaiset kelit että niitä voi käyttää kanssa. Mutta muutamat kivat popot olisi stadiumissa ollut. Pinkki on kyllä kiva väri, ja söpöt pinkit tennarit olis ollu mutta en jotenkin jaksanut edes sovittaa niitä. Ei hintakaan olisi ollut melkeen mitään mutta ei vaan huvittanut. 


Tästä tuli jotenkin tosi hassun värinen.
Sitten suunnattiinkin keskustaan ja käytiin hakemassa Filmtownista parit leffat ja vähän leffaevästä. Unohdin että tänään on lauantai ja että junat menee siksi eri aikaan. Siksipä ohitettiin meille tuleva bussi koska halusin ehtiä junaan jolla olisi ehtinyt kotiin nopeammin jos olisi ollut juna menemässä tänään. Niinpä kun tajusin että seuraavan junan lähtemiseen onkin noin puoli tuntia, oli tuo bussi mennyt. Virhe numero yksi. Tarkista AINA viikonloppuna reittiopas. JA muista että on viikonloppu. Noh, huomasinpa sitten, että toinen bussi olisi lähdössä kohta joka menee samalle pysäkille kuin se ensimmäinen. Ihmettelin kyllä miksi se ei näkynyt reittioppaassa, mutta ajattelin että ehtii kumminkin ennen junaa ja hypättiinpä sitten siihen. Virhe numero kaksi. Leppävaaran kohdalla juna meni meistä ohi ja tuli ehdottoman selväksi että juna voittaa aina. Vaikka pitäisi odottaa 20 minuuttia sen lähtöön. No, onneksi ei ollut kiire mihinkään. Ensi kerralla sitten taas asteen verran viisaampana!


Sittenpä ohjelmassa oli sohvalla makoilua ja leffan katselua. Toinen leffa säästettiinkin tälle päivälle kun ei jaksanut molempia katsoa eilen. Mutta ihanan rentouttava päivä! Nyt jaksaa lukea vielä muutaman päivän tenttiin!




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti