perjantai 7. helmikuuta 2014

Ympäristöoikeutta

Huomenta!

Täällä aamu lähti käyntiin aamupalalla ja koiran lenkittämisellä. Nyt olis sitten tarkotus vihdoin ja viimein alottaa tenttiin luku, maa-, vesi- ja ympäristöoikeuden tentti kun olis jo reilun viikon päästä. Mulle on jotenkin tosi vaikeeta alottaa aina hyvissä ajoin lukemaan tentteihin. Ajatuksen tasolla teen hurjat suunnitelmat, että alotan jo 3 viikkoa aiemmin että ei tarvitse lukea kun parikymmentä sivua päivässä ja ehtii hyvin jopa kerrata asioita. Sitten jotenkin aina päädyn kuitenkin siihen, että aikaa tenttiin on n. viikko ja sivuja pitäisi lukea päivässä 100. Eihän siinä muuten mitään, mutta yleensä muutamana päivänä on vielä töitä ja pitäisi lukea niin, että muistaakin jotain vielä tenttipäivänä.

Mutta tää on jo edistystä, että oikeasti kaivoin nyt kirjat esille ja liimaan takapuoleni  nyt tähän penkkiin ainakin muutamaksi tunniksi! Sitten voikin hyvillä mielin tehdä rahkalettuja ja katella olympialaisten avajaisia illalla kun on aamupäivällä ahkeroinut.


Päädyin tossa yksi päivä muuten vaihtamaan valmennuskurssiani. Alunperin tarkoituksena oli, että otan vain materiaalit ja lueskelen itse kotona asioita, mutta loppujen lopuksi päädyin iltakurssille. Onhan se kuitenkin ihan kiva (ainakin omalla kohdallani), että ensin kun on päivän painanut itse opiskellessa niin voi illalla vielä mennä kurssille vääntämään viimeset mehut itsestään ulos. Aiemmin olen ollut aamukurssilla ja itselleni se ei oikein sopinut, olin silloin vielä niin väsynyt etten jaksanut keskittyä opetukseen niin paljon. Toivotaan, että tämä iltakurssi toimii paremmin! Onko muilla hakijoilla jotain valmennuskurssia? Minkälaiseen olette päätyneet?

Pikku hiljaa rupeaa jo jännittämään ajatus siitä, että kirjat ilmestyvät jo vajaan kahden kuukauden päästä! Sitten olis taas se 2,5kk puristettava täysillä. Mitähän aiheita tänä vuonna saa lukea? :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti