maanantai 24. helmikuuta 2014

Pari päivää tenttiin

Eilen iltapäivällä olikin tosi nätti ilta pihalla niin mentiin pikkuveljen kanssa metsään juoksentelemaan Maxin kanssa. Tai enemmänkin niin, että mun pikkuveli ja Max juoksenteli ympäriinsä ja välillä mentiin veljen kanssa piiloon niin että Max sai sitten etsiä meidät. Ihana kun meidän lähellä on sellasia metsäalueita kanssa niin voi sinne mennä ja päästää Maxin vapaana juoksemaan. Vaikka kyllä joskus mennään lenkilläkin kävelyteillä silleen että se ei ole hihnassa. Välillä vaan ärsyttää kun Max ei yhtään kuuntele ja se välttämättä haluaa tervehtiä jokaista vastaantulijaa ja sitten saa pyytää anteeksi kun koira noin vain ryntäsi moikkaamaan toista koiraa. Eihän se kiva ole, jos vaikka itse on harjoittelemassa vierellä kulkemista ja sitten siihen hyökkää joku tuntematon koira huiskamaan. Toisaalta pitäähän sitä vapaana oloakin välillä harjoitella että se pysyy hanskassa. Anyways, piti niistä kivemmista jutuista kertoa! :)



Lenkin jälkeen olikin jo melkeen pakkailun aika ja sitten suunnattiin Helsinkiin rautatieasemalle. Tosi mukava ja rentouttava viikonloppu oli pikkuveljen kanssa, onneks juna kulkee niin pääsee kätevästi näkemään porukoita aina sillon kun sellanen fiilis tulee.

Illasta oli vaan ohjelmassa lisälukua tenttiin, enää muutama päivä lukee, apua! Onneks tuli eilen aamupäivästä siivottua niin ei tarvitse nyt tehdä muuta kun syödä, käydä Maxin kanssa pihalla ja LUKEA! Voisi vaikka käydä ihan juoksemassa joku päivä, nyt kun kävelytiet on sulanu niin ei tule liukasteltua. Pitäisi ottaa tavoitteeksi, että kävisi juoksemassa Maxin kanssa ainakin muutaman kerran viikossa sen ainaisen kävelyn sijaan. Siinä saisi itsekin sitä liikuntaa ja saman määrän liikuntaa lyhyemmässä ajassa tai enemmän liikuntaa samassa ajassa :D Kätevää ja säästää aikaa!

Huomenna alkaakin taas yksi kurssi ja sen luennot. Tulipa tosiaan pieni yllätys sen kanssa, että kirjat tulevat jo huhtikuun ensimmäinen päivä. En tiedä mitä pitäisi tuon oikeusteorian luentokuulustelun kanssa tehdä. Kurssi olisi kuitenkin käytävä ja myöhemmät luentokuulustelut ovatkin valintakokeisiin lukemisen aikana joten ne ovat ehdoton ei. Mietiskelin että parempi vissiin lukea luentojen asiat tosi hyvin heti alussa (varmaan samaa asiaa kuin kirjoissa, jotka luennot korvaavat?) ja sitten vaan kertailla kevyesti viimeiset päivät että saa kuitenkin levättyä ennen valintakoerupeamaa.. Pakko siitä luentokuulustelusta on kuitenkin läpi päästä vaikkei niin hyvään arvosanaan tällä kertaa tähtäisikään. Tärkeämpi se valintakoe kuitenkin on kuin yksi kurssi.



Nyt onkin viimenen kuukausi ennen kirjojen ilmestymistä pelkästään tenttiä toisen perään. Eipä siinä ehdi valintakoetta vielä murehtia sen suuremmin. Ja toisaalta pitkä aikahan tuohon valintakokeeseen on, ei siihen oikein muutenkaan tule NIIN keskityttyä lukujen alkuvaiheessa, kunhan vaan saa luettua tarpeeksi.
Nojaa, nyt rupee ajatus katkeilemaan ja hajoilemaan niin paljon, että taidan pitää pienen breikin ja jatkaa sitten psykologian kanssa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti