sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Sunnuntai?

On kyllä jotenkin viikonpäivät ihan sekasin, kun ei ole kun yksi luento viikossa ja töitä vaan sillon tällön. Hassua ajatella, että nyt on taas sunnuntai ja huomenna alkaa jälleen uusi viikko. Eihän sillä loppujen lopuksi ole niin väliä mikä päivä on.
Oon huomannu, että mitä vanhemmaksi tulee, sitä nopeempaa aika tuntuu menevän. Nyt kun miettii, että kesään on vielä hurjasti aikaa, tai vaikka valintakoekirjojen ilmestymiseen, niin kohta sitä kuitenkin tajuaa, että herranjestas on jo toukokuu ja kuukausi aikaa lukea kirjoja! Ja sitten onkin jo lumet sulanu ja toukokuussa voi jo olla hyvät auringonotto kelit eli kesäkin on jo ovella. Sen takia pitäisi osata enemmän nauttia joka hetkestä eikä vaan odottaa niitä synttäreitä tai sitä kesää tai loman alkamista tai mitä nyt sitten. Se tulee sieltä nopeammin kuin luulet! Ehkä tässä vois olla yks parantamisen aihe mulle ainakin. Nykyään on koko ajan jotain mitä oottaa, melkeen ikinä ei vaan osaa olla ja antaa kaiken tulla sitten ajallaan, ihan rauhassa.

Aamu alko tänäänkin koiran lenkittämisellä. Käytiin pitkä lenkki ja käännyttiin koirapuistossakin, mutta ei sinne muita eksyny niin jouduttiin pettyneenä jatkamaan matkaa. Oli kyllä aivan mahtava ulkoilukeli tänään, liukkaudesta huolimatta. Mulla ei ollu kun ohut tuuli takki hupparin päällä ja ei ollut ollenkaan kylmä! Ihan tajutonta, että nyt on helmikuun puoliväli, kunnon pakkasia oli ehkä se kaksi viikkoa (eikä sillonkaan täällä pääkaupunkiseudulla mihinkään hurjiin pakkasasteisiin päästy), lunta ei nimeksikään ja nyt se jo rupeaa lämpenemään. Missä se kunnon Suomen talvi on? Tällastako se tulee sitten olemaan tästä lähin? Musta on ihan kiva kun on kunnolla pakkasta ja kunnolla lunta. Tuo koiruuskin tykkää pyöriskellä hangessa ja pöllytä lumen keskellä niin ollaan kyllä molemmat ihan pettyneitä tähän talveen. 
Nyt on jo nähtävästi taas tulossa ne kurakelit kun joka pihalla käynnin jälkeen on tassujen pesu edessä. Kovasti toivoin, että vielä ei olisi tarvinnut siihen ryhtyä. Vertailuksi kuva viime talvelta, ja tää on siltä ajalta kun "kunnon" lumet vasta oli tullu, sen jälkeenhän sitä lunta tuli vielä reilusti lisää!
Puhelimenkamera-laatua, sori.

Tuntuu etten kyllä ole hirveästi saanut tänäänkään mitään aikaan, katoin pari jaksoo The vampire diariesia ja tein rahkalettuja ja luin jonkin verran. Nyt oon kattomassa lauantain putousta kun se jäi väliin.
Positiivista kuitenkin se, että tänään lukeminen on mennyt kivuttomammin. Pikku hiljaa pääsemässä siihen tenttiinlukumoodiin kenties! :) Ja laskeskelin, että ei silleen hirveetä kiirettä oo lukemisen kanssa, mutta kyllä silti vois vähän kiristää vielä tahtia. Vieläkin on vähän työn alla tuo lakikirjatenttiin luku, pitäisi enemmän hahmottaa mitä pitää oikeasti opetella ja mitä voi katsoa lakikirjasta tentissä. Yleensä kun luen tenttiin, ajattelen, että tää on nyt tosi tärkeetä, tää pitää muistaa ja sitten katon mitä laki sanoo ja tottakai koko lause on suoraan sieltä. Eli tässä vaiheessa vielä pitää lukee kirjaa lakien kanssa etten opettele koko ajan kaikkea turhaa, mitä ei tarvitse ulkoa osata. Mutta uskosin, että sitä oppii näkemään ne laki kohdat ja osaa sitten opetella sen muun olennaisen tiedon. Vaatii vaan aikaa harjotella.

Mulla on suunnitteilla postaus valintakoefiiliksistä ja/tai odotuksista ja ehkä rupeen sitä väsäilemään huomenissa. Mutta nyt vielä pieni pläjäys ympäristöoikeutta ja sitten voikin nauttia hyvällä omalla tunnolla putouksen toisesta puoliskosta!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti